PS5: HD-kamera set up

Katso, miten HD-kamera otetaan käyttöön PlayStation®5-konsolilla.

HD-kamera on PS5-konsolin valinnainen lisävaruste. PS VR vaatii PS5-konsoleilla PlayStation®Cameran ja PlayStation®Camera -sovittimen. HD-kamera ei ole yhteensopiva PS VR:n kanssa.

HD-kameran määrittäminen PS5-konsolilla

1. Yhdistä HD-kamera PS5-konsolin takana olevaan Superspeed USB (10 Gb/s) -porttiin mukana toimitetulla johdolla.

2. Aseta HD-kamera tasaiselle pinnalle osoittamaan suoraan paikkaa, jossa istut pelaamisen aikana.

3. Käännä HD-kamera sellaiseen kulmaan, jossa se näkee koko pelaamisalueen.

Säädä HD-kameran asetuksia

Säädä kameran asetuksia niin, että se tunnistaa asentosi oikein, kun olet sen edessä. Siirry kotinäyttöön ja valitse Asetukset > Lisälaitteet > Kamera. Valitse kameran tyyppi ja noudata näytön ohjeita.

Lähetys PS5-konsolilla HD-kameran avulla

Haluatko olla mukana pelilähetyksissäsi? Ole mukana suorassa lähetyksessä käyttämällä HD-kameraa (CFI-ZEY-sarja) tai PlayStation Cameraa (CUH-ZEY-sarja).

1. Paina luontinäppäintä ja valitse Lähetys.

2. Valitse suoratoistopalvelu, jonka kautta haluat tehdä lähetyksen.

3. Lisää lähetystietosi.
    Kun haluat sisällyttää lähetykseen kuvaa kamerasta tai ääntä äänichatista, valitse Lähetys Valinnat ja valitse haluamasi ominaisuudet.

4. Kun olet valmis, aloita lähetys valitsemalla Aloita.
    Lähetyskortti näkyy ohjauskeskuksessa.

HD-kameran kuva on epäselvä

1. Puhdista HD-kameran linssit puhtaalla, kuivalla mikrokuituliinalla. Älä käytä vettä tai muita puhdistusaineita.

2. Tarkista, onko linsseissä halkeamia tai vaurioita.

3. Kokeile siirtyä lähemmäs kameraa.

4. Älä siirrä HD-kameraa sen asentamisen jälkeen.

5. Varmista, että HD-kamera on vakaalla alustalla. Pelinaikainen liike voi aiheuttaa seurantavirheitä.