PlayStation®5-konsolin USB-porttien opas

PlayStation®5-konsolissa on neljä USB-porttia, jotka tukevat eri yhteysnopeuksia ja ovat yhteensopivia eri laitteiden kanssa. Seuraavassa kerrotaan, miten voit käyttää PS5:n USB-portteja USB-laitteiden lataamiseen ja liittämiseen.

Mitkä ovat PS5:n USB-porttien tyypit?

PS5™-konsoleissa on kaksi porttia edessä ja kaksi takana:

PS5:n etupuolella olevat USB-portit

• 1 USB Type-C, Superspeed USB (10 Gb/s)
  • 1 USB Type-A, Hi-Speed USB.

PS5:n takapuolella olevat USB-portit

• 2 USB Type-A, Superspeed USB (10 Gb/s).

Mitä PS5:n USB-porteista kannattaa käyttää?

Valitse laite ja selvitä, minkä PS5-konsolin USB-portin kanssa se on yhteensopiva.

USB-tallennuslaitteet pitäisi liittää Superspeed USB -porttiin. On suositeltavaa liittää PS5:n lisätallennustila PS5-konsolin etupuolella olevaan USB Type-C -porttiin. Myös PS5-konsolin takapuolella olevat USB Type-A -portit tukevat lisätallennustilaa.

USB-tallennuslaitteet eivät ole yhteensopivia PS5-konsolin etupuolella olevan USB Type-A -portin kanssa.

Langattomat DualSense™- ja DUALSHOCK®4-ohjaimet ovat yhteensopivia PS5-konsolin kaikkien USB-porttien kanssa.

HD-kamera tai PlayStation®Camera (PlayStation®Camera-sovittimella) pitäisi liittää Superspeed USB -porttiin. Voit liittää HD-kameran tai PS Cameran (sovittimella) PS5-konsolin etupuolella olevaan USB Type-C -porttiin tai jompaankumpaan konsolin takana olevista USB Type-A -porteista.

Huomaa, että HD-kamera ja PS Camera (sovittimella) eivät ole yhteensopivia PS5-konsolin etupuolella olevan USB Type-A -portin kanssa.

Voit liittää PS VR -laitteen mihin tahansa PS5-konsolin USB-porteista.

Voit liittää langattomien kuulokkeiden sovittimen mihin tahansa PS5-konsolin USB-porteista.

Voit liittää HD-kameran tai USB-erikoisohjaimen PS5-konsolin etupuolella olevaan USB Type-A -porttiin tai jompaankumpaan konsolin takana olevista USB Type-A -porteista. Liitäntää PS5-konsolin etupuolella olevaan USB Type-C -porttiin saatetaan tukea, mutta sen toimintaa ei voida taata.