Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen vianmääritys

Lue, miten voit yhdistää langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen PlayStation®4-konsoliin, ladata sen ja muuttaa sen asetuksia.

PS4: Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliitoksen muodostaminen

1. Käynnistä PS4, yhdistä ohjain micro-USB-kaapelilla ja paina sitten ohjaimen PS-näppäintä.

2. Kun ohjaimen valo syttyy, voit irrottaa kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Kerrallaan voi olla yhdistettynä enintään neljä ohjainta. Kun painat PS-näppäintä, käyttäjälle määritetään väri.

Tietokoneet ja mobiililaitteet: Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliitoksen muodostaminen

Voit käyttää langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta, vaikka et olisikaan PS4:n ääressä. Lue lisää yhteensopivista laitteista, sovelluksista ja tuetuista ominaisuuksista:

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen nollaaminen

1. Sammuta PS4-järjestelmä ja irrota se virtalähteestä.

2. Etsi ohjaimen takaosasta pieni nollauspainike, joka on lähellä L2-olkanäppäintä.

3. Paina pienen reiän sisällä olevaa painiketta pienellä työkalulla. Pidä painiketta painettuna noin 3–5 sekunnin ajan.

4. Yhdistä ohjain PS4-järjestelmään USB-kaapelilla ja paina PS-näppäintä.

5. Jos valopalkki muuttuu siniseksi, ohjaimen yhdistäminen onnistui.

Jos ohjain ei vastaa tai sen voi yhdistää toiseen USB-porttiin tai toiseen järjestelmään, siirry Fix & Replace -työkaluun ja tarkista, voitko saada laitteistollesi takuukorjauksen.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen värinäasetukset

Jos langaton DUALSHOCK 4 -ohjain ei värise odotetun mukaisesti, ohjaimen värinätoiminto voi olla poissa käytöstä. Ota se käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Laitteet > Ohjaimet > Ota värinätoiminto käyttöön.

2. Jos ohjaimen käytössä ilmenee edelleen ongelmia, nollaa ohjain.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen ääniasetukset

Jos olet kytkenyt kuulokkeet langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen 3,5 mm:n kuulokeliitäntään etkä kuule ääntä tai ääni kuuluu heikosti, varmista, että kuulokeliitin on työnnetty kunnolla sisään. Irrota kuulokeliitin ja aseta se takaisin.

Siirrä kaikki äänet toistettavaksi kuulokkeisiin:

1. Valitse Asetukset > Laitteet > Audiolaitteet.

2. Valitse Toisto kuulokkeisiin > Kaikki äänet.

3. Korosta Äänenvoimakkuuden säätö (kuulokkeet) -kohta ja paina suuntaohjaimesta oikealle, jotta ohjaimen äänenvoimakkuus on varmasti päällä.

Jos kohta Toisto kuulokkeisiin näkyy himmennettynä, ohjain ei havaitse kuulokkeita.