Yleiset ohjainasetukset PS5-konsoleissa

Yleisten ohjainasetusten säätäminen PS5-konsoleilla

Määritä ohjainasetukset PlayStation®5-konsolilla, kun haluat mukauttaa asetuksia, kuten ohjaimen kaiuttimen äänenvoimakkuutta tai värinän voimakkuutta.

Yleisten ohjainasetusten muuttaminen PS5-konsoleilla

1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Lisälaitteet
  2. Valitsemalla Ohjain (yleinen) voit määrittää seuraavat:

Äänenvoimakkuus (ohjaimen kaiutin) Säädä langattoman DualSense™-ohjaimen kaiuttimen äänenvoimakkuutta.
    Asetus koskee myös langatonta DualSense Edge™ -ohjainta ja langatonta DUALSHOCK®4-ohjainta.
    Värinän voimakkuus
    Valitse langattoman DualSense-ohjaimen värinän voimakkuus.
    Asetus koskee myös PlayStation VR2 Sense™ -ohjainta ja langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta.
    Langattoman DualSense Edge -ohjaimen kohdalla tämän asetuksen voi määrittää kullekin profiilille.
    Liipaisintehosteen voimakkuus Valitse langattoman DualSense-ohjaimen liipaisintehosteen voimakkuus. Toimintoa voi käyttää sitä tukevissa peleissä.
    Asetus koskee myös PS VR2 Sense -ohjainta.
    Langattoman DualSense Edge -ohjaimen kohdalla tämän asetuksen voi määrittää kullekin profiilille.
    Ohjaimen merkkivalojen kirkkaus Aseta langattoman ohjaimen merkkivalojen kirkkaus.
    Asetus koskee myös langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta.
    Voit määrittää tämän asetuksen langattomalle DualSense Edge -ohjaimelle valitsemalla Asetukset > Lisälaitteet > Langaton DualSense Edge -ohjain.
    Yhteystapa Valitse, miten ohjain on yhteydessä PS5™-konsoliisi.
    Kun signaali on heikko, liitä ohjain mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja valitse Käytä USB-kaapelia. Jos valitset Käytä Bluetooth-yhteyttä, ohjain on yhteydessä konsoliin Bluetoothilla, vaikka se olisi liitetty USB-kaapelilla.
    Asetus koskee myös langatonta DualSense Edge -ohjainta ja langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta*.
    Paina ja pidä painettuna -viive Valitse PS-näppäimen tai luontinäppäimen pitkään painamisen viive.
    Asetus koskee myös langatonta DualSense Edge -ohjainta, PS VR2 Sense -ohjainta ja langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta.
    Langattoman DualSense-ohjaimen laiteohjelmisto Pariliitä langaton DualSense-ohjain PS5-konsoliin ja päivitä langattoman ohjaimen laiteohjelmisto.

* Tämä ei koske CUH-ZCT1-sarjan langattomia DUALSHOCK 4 -ohjaimia.