PS VR2 Sense -ohjaimien käyttöönotto

Lue, miten PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimet yhdistetään PlayStation®5-konsoliin ja miten ne ladataan.

PlayStation VR2 Sense -ohjaimien pariliittäminen

Jos käytät PS VR2 Sense -ohjaimia ensimmäistä kertaa, sinun on pariliitettävä ne PS5™-konsoliin. Pariliitä sekä vasen että oikea ohjain. Huomaa, että jos ohjaimen akun varaus on vähissä, kumpikin ohjain täytyy ladata pariliittämisen jälkeen.

1. Käynnistä PS5-konsoli.
  2. Yhdistä toinen PS VR2 Sense -ohjaimista PS5-konsoliin mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Paina ohjaimen PS-näppäintä.
    Ohjain määritetään käyttäjälle, joka on kirjautuneena sisään PS5-konsoliin.
    Toista vaiheet 2 ja 3 toiselle ohjaimelle.
  • Irrota USB-kaapeli, kun PS VR2 Sense -ohjain on käytössä.

• PS VR2 Sense -ohjain voi olla pariliitettynä vain yhteen PS5-konsoliin kerrallaan. Jos haluat käyttää ohjainta toisella konsolilla, kyseiseen konsoliin on muodostettava pariliitos.

PlayStation VR2 Sense -ohjaimien näppäinmääritysten muuttaminen

1. Valitse Asetukset > Esteettömyys.
  2. Valitse Ohjaimet > Mukautetut näppäinmääritykset PS VR2 Sense -ohjaimille.
  3. Valitse Ota mukautetut näppäinmääritykset käyttöön ja valitse sitten Mukauta näppäinmäärityksiä.
  4. Valitse mukautettava näppäin ja määritä sille uusi toiminto.
  5. Valitse Käytä.
  • Vain se käyttäjä, jolle PS VR2 on määritetty, voi muuttaa näitä asetuksia.
  • Jos valitset Vaihda vasen ja oikea sauva, vasemman ja oikean sauvan toiminnot vaihtavat paikkaa keskenään.
  • Jos haluat päästä muuttamaan näitä asetuksia nopeasti, lisää Esteettömyys ohjauskeskukseen.

PlayStation VR2 Sense -ohjaimen lataaminen

Kun PS5-konsoli on käynnissä, voit käynnistää PS VR2 Sense -ohjaimen lataamisen yhdistämällä sen konsoliin mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Latauksen aikana ohjaimen tilan merkkivalo vilkkuu hitaasti valkoisena. Kun lataus on valmis, tilan merkkivalo ja ohjain sammuvat.

• Lataa vasemman ja oikean käden ohjain erikseen.
  • Voit tarkistaa ohjaimen akun varaustason valitsemalla ohjauskeskuksessa Lisälaitteet.
  • PS VR2 Sense -ohjainta ei voi käyttää latauksen aikana.
  • Ohjaimet voi ladata myös PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimen latausalustalla (CAU-ZSS-sarja, myydään erikseen).

Säädä virransäästöasetuksia niin, että ohjain latautuu PS5-konsolin ollessa lepotilassa:

1. Valitse Asetukset Järjestelmä Virransäästö.
  2. Valitse Lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet ja määritä Virransyöttö USB-portteihin -asetukseksi Aina tai 3 tuntia.

PS VR2 Sense -ohjaimen laiteohjelmiston päivittäminen

PS VR2 Sense -ohjaimen ohjelmistopäivitykset lisätään PS5-konsolin käyttöjärjestelmäpäivitysten yhteydessä. Päivitä pariliittämällä ohjain ja seuraamalla näytön ohjeita.