Yleisten ohjainasetusten säätäminen PS4-konsoleilla

Määritä ohjainasetukset PlayStation®4-konsolilla, kun haluat esimerkiksi muuttaa ohjaimen kaiuttimen äänenvoimakkuutta tai värinän voimakkuutta.

Yleisten ohjainasetusten muuttaminen PS4-konsoleilla

1. Valitse Asetukset > Laitteet.
  2. Valitsemalla Ohjaimet voit määrittää seuraavat asetukset:

Säädä ohjaimen äänenvoimakkuutta korostamalla Äänenvoimakkuuden säätö (ohjaimen kaiutin) ja siirtämällä äänipalkkia vasemmalle tai oikealle.

Voit ottaa värinätoiminnon käyttöön tai pois käytöstä Ota värinätoiminto käyttöön -asetuksella.

Jos otat värinän pois käytöstä, ohjain ei värise, vaikka ottaisit värinätoiminnon käyttöön tietyn pelin asetuksissa.

Säädä valopalkin kirkkautta.

Voit yhdistää ohjaimen PS4-konsoliin valitsemalla Bluetooth-yhteyden tai langallisen yhteyden USB-kaapelilla.

Asetus näkyy vain, jos olet yhdistänyt CUH-ZCT2-sarjan ohjaimen USB-kaapelilla.