Yhdistä langaton DualSense Edge -ohjain

Langattoman DualSense Edge -ohjaimen yhdistäminen

Lue, miten voit ottaa langattoman DualSense Edge™ -ohjaimen käyttöön PlayStation®5-konsolissa.

Langattoman DualSense Edge -ohjaimen yhdistäminen PS5-konsoliin

Kun käytät ohjainta ensimmäistä kertaa, sinun on yhdistettävä se konsoliin pariliitoksella.

1. Käynnistä PS5™-konsoli.
  2. Liitä ohjain konsoliin mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Paina PS-näppäintä.
    Ohjain käynnistyy. Kun valopalkki vilkkuu, pelaajan merkkivalo syttyy.
  • Kun ohjaimen akussa on tarpeeksi virtaa, voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

• Huomaa, että ohjain voi olla pariliitettynä vain yhteen PS5-konsoliin kerrallaan. Jos haluat käyttää ohjainta toisella konsolilla, kyseiseen konsoliin on muodostettava pariliitos.

• Kerrallaan voi olla yhdistettynä enintään neljä ohjainta. Kun painat PS-näppäintä, jokaiselle pelaajalle määritetään väri.

• Päivitä aina PlayStation®5-konsolin käyttöjärjestelmä ja ohjaimen laiteohjelmisto uusimpaan versioon.

Ohjaimen käyttäminen langallisella yhteydellä

Haluatko ladata ohjaimen samalla, kun pelaat? Jos haluat käyttää langatonta DualSense Edge -ohjainta langallisella yhteydellä, sinun on ensiksi määritettävä yhteystapa.

1. Valitse Asetukset > Lisälaitteet > Ohjain (yleinen).

2. Valitse Yhteystapa ja Käytä USB-kaapelia.

Voit nyt liittää ohjaimen sen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Voit ehkäistä kaapelin tahattoman irtoamisen käyttämällä liittimen vaippaa.

1. Avaa liittimen vaippa liu'uttamalla salpaa.
  2. Aseta USB Type-C -liitin liittimen vaippaan ja sulje kansi.
    Varmista, että USB Type-C -liitin on oikeassa asennossa.

Langattoman DualSense Edge -ohjaimen ohjelmiston päivittäminen

Langattoman DualSense Edge -ohjaimen ohjelmistopäivitykset lisätään PS5-konsolin käyttöjärjestelmäpäivitysten yhteydessä.

Tarkista langattoman DualSense Edge -ohjaimen ohjelmistopäivitykset seuraavasti.

1. Valitse Asetukset > Lisälaitteet > Langaton DualSense Edge-ohjain.
  2. Päivitä langattoman ohjaimen laiteohjelmisto valitsemalla Langattoman DualSense Edge -ohjaimen laiteohjelmisto.

Voit myös päivittää langattoman DualSense Edge -ohjaimen laiteohjelmiston tietokoneella. Katso lisätietoja alla olevasta oppaasta.

Langattoman DualSense Edge -ohjaimen lataaminen

Kun PS5-konsoli on käynnissä tai lepotilassa, liitä ohjain konsoliin mukana toimitetulla punotulla USB-kaapelilla.

• Kun konsoli on lepotilassa, ohjaimen valopalkki vilkkuu hitaasti oranssina.

• Kun lataus on valmis, valopalkki sammuu.

• Ohjaimen voi ladata myös liittämällä sen USB-kaapelilla tietokoneeseen tai muuhun USB-laitteeseen. Käytä USB-standardien mukaista USB-kaapelia. Ohjainta ei välttämättä voi ladata kaikkien laitteiden kautta.

• Ohjainta voi ladata samalla, kun sitä säilytetään kuljetuskotelossa. Pääset käyttämään USB-porttia avaamalla kotelon takaosassa olevan läpän.

Onko langaton DualSense Edge ‑ohjain yhteensopiva PC:n kanssa?

Kyllä, DualSense Edge ‑ohjain on yhteensopiva useimpien Windows-PC:iden kanssa langallisen yhteyden kautta. Monet PC-pelit tukevat ohjaimen näppäimiä, sauvoja ja kuulokeliitäntää. Viimeisintä päivitystä käyttävät pelinkehittäjät mahdollistavan tuen myös lisätoiminnoille, kuten mukautuville liipaisimille, kosketuspalautteelle ja sisäisen mikrofonin käytölle.

• Ohjainprofiilien muokkaamiseen ja näppäinmääritysten mukauttamiseen tarvitaan PS5-konsolia.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DualSense Edge -ohjaimesta?

Tutustu PlayStation-huollon vianmääritysohjeisiin.

Tarvitsetko apua?

Ohjeita ja tukea PlayStation-tuotteille