Langattoman DualSense™-ohjaimen pariliittäminen  Apple-laitteisiin

Langattoman DualSense™-ohjaimen pariliittäminen Mac-tietokoneeseen, iPhoneen, iPadiin, iPod Touchiin ja Apple TV:hen

Jos haluat käyttää langatonta DualSense-ohjainta Apple-laitteen yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa, voit yhdistää ohjaimen helposti Bluetooth®-tekniikalla.

Langattoman DualSense-ohjaimen kanssa yhteensopivat Apple-laitteet

Apple-laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DualSense-ohjaimen liittämistä Bluetooth-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen Bluetoothin kautta.

• macOS Big Sur 11.3
  • iOS 14.5
  • iPadOS 14.5
  • tvOS 14.5

Laitteesta riippuen kaikki ohjaimen ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä. Emme takaa, että kaikki laitteet ovat yhteensopivia ohjaimen kanssa.

Vaihe 1: Aktivoi langattoman DualSense-ohjaimen pariliitostila

Kun käytät ohjainta ensimmäistä kertaa laitteella, ota pariliitostila käyttöön:

1. Varmista, että ohjaimen pelaajan merkkivalo on pois päältä.
    Jos pelaajan merkkivalo palaa, pidä PS-näppäintä pohjassa kunnes se sammuu. Jos ohjaimeen on liitetty USB-kaapeli, irrota se.
  2. Pidä luontinäppäintä ja PS-näppäintä painettuna, kunnes valopalkki vilkkuu.

Vaihe 2: Yhdistä langaton DualSense-ohjain laitteeseen Bluetooth-yhteydellä

1. Ota laitteen Bluetooth käyttöön ja valitse ohjain Bluetooth-laitteiden luettelosta.
  2. Kun pariliitos on valmis, valopalkki vilkkuu ja pelaajan merkkivalo syttyy.

Ohjain voi olla pariliitettynä vain yhteen laitteeseen kerrallaan. Kun vaihdat laitetta, ohjain on pariliitettävä uuteen laitteeseen.

Langatonta DualSense-ohjainta tukevat pelit ja sovellukset

Langattomalla ohjaimella voi pelata pelejä, jotka striimataan PS5™- tai PS4™-konsolista Mac-, iPhone-, iPad- tai iPod Touch -laitteeseen PS Remote Play -sovelluksen avulla.

Langattomalla ohjaimella voi myös pelata MFi-ohjaimia tukevia pelejä.

Huomaa, että tietyt langattoman ohjaimen toiminnot eivät ole käytettävissä, kun ohjain on liitetty Maciin, iPhoneen, iPadiin tai Apple TV:hen:

• Kosketuspalaute.
  • Kaiutin, sisäänrakennettu mikrofoni ja kuulokeliitäntä.

Langattoman DualSense-ohjaimen liittäminen uudelleen PS5™-konsoleihin

Yhdistä langaton ohjain uudelleen PS5-konsoliin liittämällä ohjain konsoliin yhteensopivalla USB-kaapelilla ja painamalla langattoman ohjaimen PS-näppäintä. Sen jälkeen voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DualSense-ohjaimesta?

Jos olet noudattanut edellä kuvailtuja ohjeita, mutta uskot, että ohjain ei muodosta yhteyttä oikein, siirry Fix & Replace.