Internet-yhteyden muodostaminen PlayStation-konsoleilla

Muodosta Internet-yhteys PlayStation®5- tai PlayStation®4-konsolilla.

Langattoman yhteyden muodostaminen PS5-konsolilla

Voit muodostaa Wi-Fi-yhteyden (langaton yhteys) seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Verkko > Asetukset > Määritä Internet-yhteys.
  2. Uudet ja tallennetut Wi-Fi-verkot tulevat näkyviin. Valitse verkko, johon haluat muodostaa yhteyden, ja valitse sitten Luo yhteys.
  1. Jos Wi-Fi-verkko on suojattu salasanalla, näkyvissä on lukkokuvake. Muodosta yhteys lisäämällä Wi-Fi-salasana (WPA, WPA2, WEP). Salasana voi olla reitittimen takapuolella.
    Jos salasanaa ei löydy, kysy lisätietoja reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkon hallinnoijalta.
  • Jos et löydä reititintä, vieritä alas, valitse Määritä manuaalisesti ja muokkaa asetuksia.
  • Jos käytössä on WPS:ää tukeva tukiasema, vieritä alas ja valitse Määritä WPS-näppäimellä ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  • Huomautus: PS5-konsolit tukevat IPv6-verkkoyhteyksiä, mutta eivät pelkkiä IPv6-verkkoyhteyksiä. Jos reitittimen asetuksena on vain IPv6, muuta reitittimen asetukset käyttämään IPv4-yhteyttä. Voit pyytää lisätietoja reitittimen asetusten muuttamisesta laitteen valmistajalta.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys.
  2. Valitse Käytä Wi-Fi-yhteyttä > Helppo.
  3. Uudet ja tallennetut Wi-Fi-verkot tulevat näkyviin. Valitse verkko.
  1. Jos yhteyden muodostaminen onnistui, sinua kehotetaan testaamaan Internet-yhteys.
  2. Jos Wi-Fi-verkko on suojattu salasanalla, näkyvissä on lukkokuvake. Muodosta yhteys lisäämällä Wi-Fi-salasana (WPA, WPA2, WEP). Salasana voi olla reitittimen takapuolella.
    Jos salasanaa ei löydy, kysy lisätietoja reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkon hallinnoijalta.
  • Jos et löydä reititintä, vieritä alas, valitse Määritä manuaalisesti ja muokkaa asetuksia.
  • Jos käytössä on WPS:ää tai AOSS:ää tukeva tukiasema, vieritä alas ja valitse Määritä WPS-näppäimellä tai Määritä AOSS™:llä ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Jos haluat käyttää PlayStation™Network-verkkoa, sinun on kirjauduttava sisään tilisi tiedoilla tai luotava uusi tili.

Langallisen yhteyden muodostaminen PS5-konsolilla

Voit muodostaa langallisen Internet-yhteyden LAN-kaapelilla seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Verkko > Asetukset > Määritä Internet-yhteys.
  2. Valitse Määritä kiinteä LAN-verkko > Luo yhteys.
  • Huomautus: PS5-konsolit tukevat IPv6-verkkoyhteyksiä, mutta eivät pelkkiä IPv6-verkkoyhteyksiä. Jos reitittimen asetuksena on vain IPv6, muuta reitittimen asetukset käyttämään IPv4-yhteyttä. Voit pyytää lisätietoja reitittimen asetusten muuttamisesta laitteen valmistajalta.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys.
  2. Valitse Käytä LAN-kaapelia > Helppo.
  3. Jos yhteyden muodostaminen onnistui, sinua kehotetaan testaamaan Internet-yhteys.

Jos haluat käyttää PSN-verkkoa, sinun on kirjauduttava sisään tilisi tiedoilla tai luotava uusi tili.

Onko yhteyden muodostamisessa ongelmia?

Kokeile seuraavaa:

• Tarkista PSN:n tilasivulta mahdolliset palvelinongelmat tai huoltotyöt, jotka voivat estää yhteyden muodostamisen.
  • Varmista, että SSID, salasana ja suojausmenetelmä ovat oikein.

Jos ongelma ei ratkea, katso lisäohjeita PlayStation-huollosta.

PS5-konsolien verkon lisäasetukset

Valitse  Lisäasetukset  langattoman tai langallisen yhteyden muodostamisen aikana, jos haluat muokata seuraavia asetuksia:

• IP-osoite
  • DHCP-isännän nimi
  • DNS
  • MTU
  • Välityspalvelin

Tärkeää: Jos asetukset eivät ole sinulle tuttuja, kysy niistä Internet-palveluntarjoajalta tai verkon ylläpitäjältä.

Valitse Mukautettu  langattoman  tai  langallisen  yhteyden muodostamisen aikana, jos haluat muokata seuraavia asetuksia:

• IP-osoite
  • DHCP-isännän nimi
  • DNS
  • MTU
  • Välityspalvelin

Tärkeää: Jos asetukset eivät ole sinulle tuttuja, valitse Helppo tai kysy asetuksista Internet-palveluntarjoajalta tai verkon ylläpitäjältä.