Ondersteuning voor PS5™

PlayStation®5

PlayStation-ondersteuning

Aan de slag met je PS5

Ben je een nieuwe gebruiker? Deze handleiding helpt je bij het installeren van je PS5.

Je systeemsoftware bijwerken

Houd je PS5 up-to-date met de nieuwste systeemsoftware.

Handleiding voor de USB-aansluitingen op PlayStation 5

Ontdek hoe je de USB-aansluitingen van de PS5 kunt gebruiken om USB-apparaten op te laden en aan te sluiten.

PS4-games

Ben je benieuwd naar de achterwaartse compatibiliteit van PS5 of hoe je je PS4-game kunt upgraden naar een PS5-versie?

Gegevens van PS4 naar PS5 overzetten

Meer informatie over hoe je je voortgang, accounts en games naar PS5 kunt overzetten.

Je PS5-opslag beheren

Leer hoe je gegevens opslaat en beheert op PS5.

Je PS5-opslag uitbreiden

Een gids over het uitbreiden van de PS5-opslag met behulp van een extern USB-apparaat.

Heb je problemen met je PlayStation 5-systeem?

Leer hoe je problemen kunt oplossen met onze selfservice-portals.