Tjenester med nivåer

Tilbake til kategorier
PlayStation Plus
Tilbake

PlayStation Plus

Endre, fornye eller avslutte abonnement

1. Logg på Kontoadministrasjon.
  2. Velg Abonnement fra menyen på venstre side av skjermen.
  3. Velg PlayStation Plus-abonnementet ditt, og velg Endre abonnement.
  4. Velg et nytt abonnement og en betalingsfrekvens.
  1. Velg et PlayStation Plus-abonnement.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere abonnementet ditt.
  1. Logg på Kontoadministrasjon.
  2. Velg Abonnement fra menyen på venstre side av skjermen.
  3. Velg Avslutt abonnement ved siden av PlayStation Plus.
Administrere PlayStation Plus-abonnementet ditt

PS Plus-informasjon og -nedlastinger

PlayStation®Plus er en betalt abonnementstjeneste fra PlayStation som gir spillere tilgang til spill, onlinebasert flerspillerspilling og eksklusivt innhold.

Finn ut mer om funksjonene og fordelene til PlayStation Plus, for eksempel flerspillerspilling online, skylagring og månedlige spill.

1. Når du er i spillet, går du til kontrollsenteret.
    Kortet for den gjeldende spillaktiviteten din vises på venstre side. Når spillhjelp er tilgjengelig, vises Spillhjelp på kortet.
  2. Velg kortet som er merket med Spillhjelp. En liste over mål vises.
  3. Spillhjelp er tilgjengelig for mål merket med Spillhjelp.
  4. Velg målet du vil ha hjelp med. Spillhjelpinformasjon vises på kortet.
  5. Hvis kortet inneholder en video, velger du Spill av. Trykk på PS-knappen for å gå tilbake til spillet.

Finn ut hvordan du får tilgang til månedlige spill fra PlayStation®Plus og PlayStation Plus-kataloger.

PS Plus-skylagring

Du kan automatisk synkronisere lagrede data med skylagring når du lukker et spill eller setter konsollen i hvilemodus.

Synkronisering av nettskylagring krever at automatiske oppdateringer er aktivert.

1. Gå til Innstillinger > System > Strømsparing > Funksjoner tilgjengelige i hvilemodus > Forbli koblet til Internett.
  2. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger, og velg Lagrede data (PS5) eller Lagrede data (PS4).
  3. For PS5-spill velger du Synkroniser lagrede data > Synkroniser lagrede data automatisk.
  4. For PS4-spill velger du Last opp automatisk
  • For PS5-spill vil både konsollen og skylagringen synkroniseres til de nyeste dataene. For PS4™-spill blir data lastet opp til skylagringen automatisk, men de må lastes ned til PS5-konsollagringen manuelt.

Automatisk opplasting legger til lagrede data fra den primære PS4-konsollen din til online-lagring:

1. Gå til Innstillinger > Strømsparingsinnstillinger Still inn funksjoner som er tilgjengelige i hvilemodus.
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av Forbli koblet til Internett.
  3. Gå til Innstillinger > Administrasjon av programdata > Automatisk opplasting.
  4. Velg avmerkingsboksen ved siden av Aktiver automatiske opplastinger.

Marker et spill fra hjem-skjermen for spill, trykk på valgknappen, og velg Laste opp/ned lagrede data. Spillets nyeste lagrede data lastes opp eller ned.

Hvis du ikke har konfigurert automatisk opplasting, eller hvis du vil laste opp en lagring fra PS4-konsollen til en venn, må du starte opplastinger manuelt:

1. Velg den lokale brukeren og gå til Innstillinger Administrasjon av lagrede programdata > Lagrede data i systemlagring > Last opp til online-lagring.
  2. Velg tittelen og deretter filen du vil laste opp, og velg Ja til overskriving av skyfilen.

PS Plus-spillkatalog

Finn ut hvilke spill som er tilgjengelige via PlayStation Plus-spillkatalogen.

1. Fra hjem-skjermen for spill blar du til høyre og velger PlayStation Plus.
  2. Gå til fanen Fordeler , og velg Spillkatalog.
  1. Fra funksjonsskjermen blar du til høyre og velger PlayStation Plus.
  2. Bla nedover, og velg Spillkatalog.

Finn ut hvordan du får tilgang til månedlige spill fra PlayStation®Plus, PlayStation Plus-samlingen og PlayStation Plus-kataloger.

Finn ut hvordan du får tilgang til PlayStation®Plus-klassikerkatalogen på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

PS Plus-strømming på PC

1. Gå til nedlastingssiden for PlayStation Plus-appen.
  2. Installer drivere ved å følge instruksjonene på skjermen.
  1. Start appen og logg på kontoen din, eller opprett en konto hvis du ikke allerede har en.
  2. Koble en kompatibel kontroller til PC-en. Du kan bla gjennom med en kontroller eller tastatur/mus, men du trenger en kompatibel kontroller for å kunne spille.
  3. Hvis du ikke har registrert deg på PlayStation Plus, må du velge et abonnement.
  4. Velg spillet for å begynne strømmingen.

Hvis du vil bruke den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren med kompatible spill og programmer når du er borte fra PS4™-konsollen, kan du koble til via Bluetooth® ved hjelp av noen få trinn.

Finn ut hvordan du lagrer spill når du strømmer PlayStation®Plus-spill på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller eller PC, og hvordan du overfører lagrede data mellom strømmede og nedlastede spill.

Delingsspill PS Plus

Konsolldeling og offline-spilling på PS5™ blir automatisk aktivert på PS5-konsollen du bruker til å logge på PlayStation™Network for første gang. Følg disse trinnene for å deaktivere eller aktivere konsolldeling på en ny PS5-konsoll:

1. Gå til Innstillinger Brukere og kontoer Annet Konsolldeling og offline-spilling.
  2. Velg Aktiver eller Deaktiver.

Hver spiller kan ha én PS4-konsoll aktivert som den primære PS4-konsollen for deres konto.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Aktiver som din primære PlayStation 4.
  2. Velg Aktiver.
Send kontrolleren videre, og la noen prøve et av spillene dine, eller spill spillet sammen, selv om dere ikke er på den samme konsollen.

Send kontrolleren videre, og la noen prøve et av spillene dine, eller spill spillet sammen, selv om dere ikke er på den samme konsollen.

Tilbake til kategorier
Video og medier
Tilbake

Video og medier

Lyd-, musikk- og podkast-apper

1. Velg Alle apper fra mediedelen.
  2. Velg Spotify eller Apple Music.
  3. Velg Last ned.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på Spotify- eller Apple Music-kontoen din, eller registrer deg for å opprette en ny konto.
    Appene kobles sammen med PS5-konsollen.
  1. Gå til PlayStation Store og søk etter Spotify for å finne og laste ned appen.
  2. Velg Registrer deg eller Logg på og skriv inn opplysningene dine.
  3. Velg Koble sammen kontoer.

Apper til videostrømming

Før du kan se strømmeinnhold på PS5-konsollen, må du laste ned appene til strømmetjenestene du vil bruke.

1. Velg Alle apper fra mediedelen.
  2. Velg hvilken app du vil laste ned.
  3. Velg Last ned.
    Mediedelen inneholder medieappene du har brukt nylig. Maksimalt 11 apper vises. Hvis du vil se alle appene, velger du App-bibliotek.
  1. Velg TV og video fra innholdsområdet, og velg deretter den tjenesten du vil bruke.
  2. Velg Last ned.