PlayStation Plus-støtte

Finn ut mer om funksjonene og fordelene til PlayStation®Plus, for eksempel online flerspiller, skylagring og månedlige spill.

Hva er PlayStation Plus?

PlayStation®Plus er en betalingsbasert abonnementstjeneste fra PlayStation som gir spillere tilgang til spill, flerspillerspilling online og eksklusivt innhold. PlayStation Plus har tre abonnementer man kan velge mellom.

PS Plus Essential

PS Plus Extra

PS Plus Premium

Online flerspiller

x

x

x

Månedlige spill

x

x

x

Eksklusive rabatter

x

x

x

Eksklusivt spillinnhold

x

x

x

100 GB skylagring

x

x

x

Delingsspill

x

x

x

Spillkatalog

x

x

Klassikerkatalog

x

Skystrømming*

x

Prøveversjoner av spill

x

*Skystrømming krever en Internett-hastighet på minimum 5 mbps (15 mbps for 1080p).

Hvis du vil ha mer informasjon om PlayStation Plus-fordeler og hvordan du får tilgang til PlayStation Plus-spill, kan du se koblingen nedenfor.

Abonnere på PlayStation Plus online

1. Velg et PlayStation Plus-abonnement.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere abonnementet ditt.
  1. Fra hjemskjermbildet for spill blar du til høyre og velger PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere abonnementet ditt.
  1. Fra funksjonsskjermbildet blar du til høyre og velger PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere abonnementet ditt.

PlayStation Plus-krav

• For å bli med i PlayStation Plus trenger du en konto som er opprettet for brukere som er sju år eller eldre.
  • Hvis du vil dele PlayStation Plus-fordeler med andre spillere som deler konsollen din, kan du aktivere konsolldeling og offline-spilling på PlayStation®5-konsollen eller aktivere en primær PlayStation®4-konsoll.

• PlayStation Plus er knyttet til kontoen din. Hvis du er PlayStation Plus-medlem på PS4™-konsollen eller en annen PlayStation-enhet, kan du fortsette å bruke det samme medlemskapet på PS5™-konsollen. Bare logg på kontoen din på PS5-konsollen for å fortsette å bruke fordelene.

Administrere PlayStation Plus-abonnementet ditt

Velg en veiledning nedenfor for å finne ut hvordan du sjekker PlayStation Plus-betalingsdatoen og endrer eller avslutter abonnementet ditt.

Dele PlayStation Plus-abonnementet ditt

Når du er PlayStation Plus-abonnent, kan du dele utvalgte fordeler på den primære PS4-konsollen og én PS5-konsoll med konsolldeling og offline-spilling aktivert.

Inkluderer PlayStation Plus flerspillerspilling online?

De fleste PS4- og PS5-spillene krever at du har et PlayStation Plus-abonnement for å spille via flerspillerspilling online. Noen spill krever ikke noe abonnement. Gå til PlayStation™Store for å se om PlayStation Plus er nødvendig for onlinespilling.

Nettverksfunksjoner, som flerspillerspilling online, kan ha aldersbegrensninger basert på alderen til barnet og/eller innstillingene for foreldrekontroll.

Inkluderer PlayStation Plus skylagring?

Skylagring på PlayStation Plus gjør at du kan lagre dataene dine med en lagringskapasitet på 100 GB for PS5- og PS4-konsoller. Antallet lagrede datafiler fra PS4 som du kan oppbevare, er begrenset til 1000.

Inkluderer PlayStation Plus delingsspill?

Delingsspill er en PlayStation Plus-funksjon som gjør at du kan invitere en online-venn til å se på eller delta i spilløkten din. Spilløkten strømmes eksternt, og vennen din trenger ikke å eie spillet.