PlayStation Plus-skylagring for PS5-konsoller

Finn ut hvordan du bruker PlayStation®Plus-skylagring til å kopiere og laste ned lagrede data og frigjøre plass på PlayStation®5-konsolllagringen.

Synkroniser PS5-konsolldata automatisk med skylagring

Du kan automatisk synkronisere lagrede data med skylagring når du lukker et spill eller setter konsollen i hvilemodus.

Synkronisering av nettskylagring krever at automatiske oppdateringer er aktivert.

1. Gå til Innstillinger > System > Strømsparing > Funksjoner tilgjengelige i hvilemodus > Forbli tilkoblet til Internett
  2. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger, og velg Lagrede data (PS5) eller Lagrede data (PS4)
  3. For PS5-spill velger du Synkroniser lagrede data > Synkroniser lagrede data automatisk.
    For PS4-spill velger du Automatisk opplasting.
  4. For PS5-spill slår du på Aktiver automatisk synkronisering.
    For PS4-spill slår du på Aktiver automatisk opplasting.
    Du kan også slå denne innstillingen av eller på for hvert av spillene dine.

For PS5-spill vil både konsollen og skylagringen synkroniseres til de nyeste dataene. For PS4-spill blir data lastet opp til skylagringen automatisk, men de må lastes ned til PS5-konsollagringen manuelt.

Administrere PlayStation Plus-skylagring på PS5-konsoller

Marker et spill fra hjem-skjermen for spill, trykk på valgknappen, og velg Laste opp/ned lagrede data. Spillets nyeste lagrede data lastes opp eller ned.

1. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger.
  2. Velg Lagret data (PS5) eller Lagret data (PS4).
  3. Velg Last opp tileller slett fra konsoll-lagring, og velg deretter fanen Last opp til skylagring.
  4. Velg de lagrede dataene du vil laste opp, og velg deretter Last opp.
  1. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger.
  2. Velg Lagret data (PS5) eller Lagret data (PS4)
  3. Velg Last ned eller slett fra skylagring, og velg deretter fanen Last ned til konsollagring.
  4. Velg de lagrede dataene du vil laste ned, og velg deretter Last ned.
  1. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger.
  2. Velg Lagret data (PS5) eller Lagret data (PS4)
  3. Velg Last ned eller slett fra skylagring, og gå deretter til fanen Slett.
  4. Velg de lagrede dataene du vil slette, og velg deretter Slett nederst i høyre hjørne på skjermen.

Hva er PlayStation Plus-skylagring?

Skylagring er lagringsplass på nettverket som du kan bruke til å kopiere lagrede data. Last opp lagrede data for et spill på en annen PS5™- eller PS4™-konsoll, og last dem deretter ned til konsollen. Bli PlayStation Plus-abonnent for å bruke skylagring.

Du kan lagre opptil 100 GB med lagrede data fra PS5 og 100 GB med lagrede data fra PS4. Antallet lagrede datafiler fra PS4 som du kan oppbevare, er begrenset til 1000.

Sjekk synkroniseringsstatusen til spill på PS5-konsoller

For PS5-spill kan du sjekke synkroniseringsstatusen for hvert spill ved å velge Synkroniser lagrede data > Vis synkroniseringsstatus. Du kan også markere et spill fra hjem-skjermen for spill, trykke på valgknappen og velge Sjekk synkroniseringsstatus for lagrede data.

Få mest mulig ut av skylagring

• Gjenoppta spillingen på konsollen til en venn
    Hvis du logger deg på PlayStation™Network på konsollen til en venn, kan du gjenoppta spillingen fra siste lagring i online-lagringen.
  • Oppgradering/erstatning
    Hvis du får en ny PlayStation-konsoll, trenger du bare å logge deg på PlayStation Network og laste ned de lagrede dataene dine.
  • Krysskompatible spill
    Disse spillene kan lastes ned og spilles på mer enn én type PlayStation-konsoll. Hvis et spill for eksempel er kompatibelt med både PS4- og PlayStation®Vita-systemer, kan du begynne spillingen hjemme, laste opp lagringen og fortsette senere på PS Vita-systemet.
  • PlayStation Plus
    Hvis du har et Premium PlayStation Plus-abonnement, kan du bruke PlayStation Plus-skylagring for å overføre lagrede data når du strømmer eller spiller en nedlastet versjon av et spill.