PlayStation Plus-skylagring for PS5-konsoller

Finn ut hvordan du bruker PlayStation®Plus-skylagring til å kopiere og laste ned lagrede data og frigjøre plass på PlayStation®5-konsolllagringen.

Hva er PlayStation Plus-skylagring?

Skylagring er lagringsplass på nettverket som du kan bruke til å kopiere lagrede data. Last opp lagrede data for et spill på en annen PS5™- eller PS4™-konsoll, og last dem deretter ned til konsollen. Bli et PlayStation Plus-medlem for å bruke skylagring.

Du kan lagre opptil 100 GB med spillagringer til PS5 og 100 GB med spillagringer til PS4. Antall PS4-datafiler du kan lagre, er begrenset til 1000.

Slik synkroniserer du PS5-konsolldata automatisk med skylagring

Du kan automatisk synkronisere lagrede data med nettskylagring når du lukker et spill eller setter konsollen i hvilemodus.

Synkronisering av nettskylagring krever at automatiske oppdateringer er aktivert.

1. Gå til Innstillinger > System > Strømsparing > Funksjoner tilgjengelige i hvilemodus > Forbli tilkoblet til Internett
  2. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/appinnstillinger, og velg Lagrede data (PS5) eller Lagrede data (PS4)
  3. For PS5-spill velger du Synkroniser lagrede data > Synkroniser lagrede data automatisk
  4. For PS4-spill velger du Last opp automatisk

For PS5-spill vil både konsollen og nettskylagringen synkroniseres til de nyeste dataene. For PS4™-spill blir data lastet opp til nettskylagringen automatisk, men de må lastes ned til PS5-konsollagringen manuelt.

Slik sjekker du synkroniseringsstatusen til spill på PS5-konsoller

For PS5-spill kan du sjekke synkroniseringsstatusen for hvert spill ved å velge Synkroniser lagrede data > Vis synkroniseringsstatus. Du kan også markere et spill fra hjem-skjermbildet for spill, trykke på OPTIONS-knappen og velge Kontroller synkroniseringsstatus for lagrede data.

Administrere PlayStation Plus-skylagring på PS5-konsoller

Marker et spill fra hjem-skjermbildet for spillene dine, trykk på OPTIONS-knappen, og velg Laste opp/ned lagrede data. Spillets nyeste lagrede data lastes opp eller ned.

1. Gå til Innstillinger Innstillinger for lagret data og spill/program.
  2. Velg Lagret data (PS5) eller Lagret data (PS4)
  3. Velg Konsollagring, og velg et spill > Last opp til nettskylagring.
  1. Gå til Innstillinger Innstillinger for lagret data og spill/program.
  2. Velg Lagret data (PS5) eller Lagret data (PS4)
  3. Velg Nettskylagring, og velg et spill > Last ned til konsollagring.
  1. Gå til Innstillinger Innstillinger for lagret data og spill/program.
  2. Velg Lagret data (PS5) eller Lagret data (PS4)
  3. Velg Nettskylagring og velg et spill > Slett.

Få mest mulig ut av nettskylagring

• Gjenoppta spillingen på systemet til en venn
    Hvis du logger deg på PlayStation™Network på PlayStation-systemet til en venn, kan du gjenoppta spillingen fra siste lagring i Internett-lagringen.
  • Oppgradering/erstatning
    Hvis du får en ny PlayStation-konsoll, trenger du bare å logge deg på PlayStation Network og laste ned de lagrede dataene dine.
  • Krysskompatible spill
    Disse spillene kan lastes ned og spilles på mer enn én type PlayStation-konsoll. Hvis et spill for eksempel er kompatibelt med både PS4 og PlayStation®Vita-systemer, kan du begynne spillingen hjemme, laste opp lagringen og fortsette senere på PS Vita-systemet.
  • PlayStation™Now
    Hvis du abonnerer på PlayStation Now og spiller et spill som du tidligere har spilt på PS4, kan du starte fra det siste punktet du lagret i Internett-lagringen.