PlayStation®Plus onlinelagring

Finn ut hvordan du får mest mulig ut av onlinelagring på PlayStation Plus.

Med onlinelagring kan du lagre progresjonen din på ett system, og så fortsette på et annet system senere. Du kan lagre opptil 100 GB med lagrede data for spill fra PlayStation®4.

Hvordan kan jeg aktivere automatisk opplasting på PS4?

Automatisk opplasting legger automatisk til lagret data fra det primære PS4-systemet til onlinelagringen.

1. Velg den lokale brukeren* og gå til Innstillinger > Strømsparingsinnstillinger  > Innstill funksjoner som er tilgjengelige i hvilemodus > merk av i avmerkingsboksen ved siden av Forbli koblet til Internett.
  2. Deretter går du til Innstillinger >  Administrasjon av lagrede data for program  > Automatisk opplasting > merk av i avmerkingsboksen ved siden av Aktiver automatiske opplastinger.

*Spillagringene dine lastes ikke opp automatisk fra en PS4 som er midlertidig aktivert på kontoen din. Husk alltid å laste opp spillagringene dine manuelt når du spiller på systemet til en venn.

Administrere onlinelagring på PlayStation Plus

PS4: Laste opp til onlinelagring

Hvis Automatisk opplasting ikke er slått på, eller hvis du vil laste opp en lagring fra PS4-konsollen til en venn, må du starte opplastinger manuelt:

1. Velg den lokale brukeren og gå til Innstillinger  > Administrasjon av lagrede data for program > Lagrede data i systemlagring > Last opp til online-lagring.
  2. Velg spillet og deretter på filen du vil laste opp, og velg Ja for å overskrive skyfilen.
  1. Velg den lokale brukeren og gå til  Innstillinger > Administrasjon av lagrede data for program > Lagrede data i online-lagring > Last ned til systemlagring.
  2. Velg spillet og deretter filen du vil laste ned, og velg Ja for å overskrive systemlagringsfilen.
  1. Velg den lokale brukeren og gå til Innstillinger > Administrasjon av lagrede data for program > Lagrede data i online-lagring > Slett.
  2. Velg spillet og deretter filen du vil slette, og velg Ja.

Når bør jeg bruke onlinelagring?

Med onlinelagring kan du lagre progresjonen din på ett system, og så fortsette på et annet system senere. Du kan lagre opptil 100GB med spillagringer (1 GB for PS3/Vita/TV).

• Fortsette spillingen på systemet til en venn

Hvis du logger på PSN på PlayStation-systemet til en venn, kan du fortsette spillingen fra den siste lagringen på onlinelagringen. Ikke glem å laste opp lagringene dine manuelt, siden de ikke lastes opp automatisk fra PlayStation-systemet til vennen din.

• Oppgradere/erstatte

Hvis du får et nytt PlayStation-system, logger du bare på PlayStation Network og laster ned spillagringene.

• Spille på forskjellige systemer

Disse spillene kan lastes ned og spilles på mer enn én type PlayStation-systemer. Hvis et spill for eksempel er kompatibelt med både PS4 og PS Vita, kan du begynne spillingen hjemme, laste opp lagringen og fortsette senere på PS Vita.

• PlayStation Now

Hvis du abonnerer på PlayStation Now og spiller et spill som du tidligere har spilt på PS4, kan du starte fra det siste punktet som du lagret i onlinelagringen.