Lagre og overføre spillfremgang med PlayStation Plus

Finn ut hvordan du lagrer spill når du strømmer PlayStation®Plus-spill på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller eller PC, og hvordan du overfører lagrede data mellom strømmede og nedlastede spill.

Hvordan fungerer lagrede PlayStation Plus-data?

Lagrede PlayStation Plus-data fungerer annerledes avhengig av om du strømmer eller spiller et nedlastet spill.

Hvis du strømmer et PlayStation Plus-spill, lagres dataene på PlayStation Network. Du kan hente strømmen på en annen enhet og fortsette spillingen uten at du trenger å gjøre noe mer.

Hvis du spiller et nedlastet PlayStation Plus-spill, lagres dataene i konsollagringen til PS5™- eller PS4™-konsollen.

Lagrede data overføres ikke automatisk mellom strømmede og nedlastede spill, men du kan overføre lagrede data ved hjelp av PlayStation Plus-skylagringen. For å overføre lagrede data mellom spilltyper, må du først laste opp de lagrede dataene til skylagring og deretter laste dem ned til enheten din.

Laste opp lagrede PlayStation Plus-data til skylagringen

Først må du laste opp lagrede data til PlayStation Plus-skylagringen:

Strømmet PlayStation Plus-spill

1. Start strømmingen av spillet og trykk på PS-knappen.

2. Velg Administrasjon av lagrede data for program

3. Velg Lagrede data i spillstrømming-lagring > Kopier til online-lagring.

Nedlastet PlayStation Plus-spill

Velg konsollen din nedenfor for å få informasjon om hvordan du laster opp lagrede data til skylagring.

1. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger

2. Velg Lagrede data (PS4)

3. Velg Konsoll-lagring, og velg spillet > Last opp til skylagring.

1. Gå til Bibliotek, marker spillet, og trykk på OPTIONS-knappen.
  2. Velg Last opp/ned lagrede data
  3. Marker de lagrede dataene, og velg Last opp.

Laste ned lagrede data fra skylagring

Når de lagrede dataene er i skylagringen, kan du laste dem ned fra skyen på en annen enhet og fortsette spillingen:

Strømmet PlayStation Plus-spill

1. Start strømmingen av spillet og trykk på PS-knappen.

2. Velg Administrasjon av lagrede data for program

3. Velg Lagrede data i online-lagring > Kopier til spillstrømming-lagring.

Nedlastet PlayStation Plus-spill

Velg konsollen din nedenfor for å få informasjon om hvordan du laster ned lagrede data fra skylagring.

1. Gå til Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger.
  2. Velg Lagrede data (PS4)
  3. Velg Nettskylagring, og velg et spill > Last ned til konsollagring.
  1. Marker spillet i Bibliotek, og  trykk på OPTIONS-knappen
  2. Velg Last opp/ned lagrede data
  3. Marker de lagrede dataene, og velg Last ned.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningene om lagring nedenfor.