Endre PlayStation Plus-abonnement

Slik endrer du PlayStation Plus-abonnementet ditt

Finn ut hvordan du endrer PlayStation®Plus abonnementet ditt.

Slik endrer du et PlayStation Plus-abonnement i en nettleser

1. Logg på Kontoadministrasjon

2. Velg Abonnement fra menyen på venstre side av skjermen.

3. Velg PlayStation Plus-abonnementet ditt, og velg Endre abonnement.

4. Velg et nytt abonnement og en betalingsfrekvens.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer.

2. Velg Konto > Betaling og abonnementer > Abonnementer

3. Velg PlayStation Plus-abonnementet ditt, og velg Endre abonnement.

4. Velg et nytt abonnement og en betalingsfrekvens.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon .

2. Velg Kontoinformasjon > PlayStation-abonnementer

3. Velg PlayStation Plus-abonnementet ditt, og velg Endre abonnement.

4. Velg et nytt abonnement og en betalingsfrekvens.

• Når du nedgraderer nivået på abonnementet ditt, finner nedgraderingen sted på neste betalingsdato. Så snart nedgraderingen er fullført, mister du tilgang til fordelene som er eksklusive for det forrige abonnementet ditt.
  • Når du oppgraderer, blir du belastet en forholdsmessig avgift for å oppgradere den gjenværende tiden frem til neste betalingsdato til ønsket nivå. Neste betalingsdato blir du belastet for standardprisen for medlemskapsplan-nivået du har oppgradert til med den gjeldende betalingsfrekvensen. Hvis du for eksempel betalte for abonnement i 12 måneder for 6 måneder siden og har 6 måneder igjen, må du betale en forholdsmessig oppgraderingsavgift for å oppgradere de 6 gjenværende månedene til ønsket nivå.
  • Dersom du har kjøpt abonnementstid i kø, må du oppgradere hele abonnementstiden på én gang. Oppgraderingsavgiften gjenspeiler hvor mye abonnementstid du oppgraderer, og du kan derfor regne med at oppgraderingsavgiftene blir større.

Det nåværende abonnementet ditt er et 12-måneders PlayStation Plus Essential-abonnement. Du kjøpte abonnementet for 6 måneder siden på PlayStation Store for standardprisen på $60*. Det er 6 måneder igjen til neste betalingsdato.

Du bestemmer deg for å oppgradere abonnementet ditt til PlayStation Plus Premium. Standardprisen for Premium er USD 120 i året.

Oppgraderingsavgiften beregnes ved å trekke Essential-prisen fra Premium-prisen:
USD 120 - 60 = USD 60.

Oppgraderingsavgiften deles deretter på hvor mye av abonnementet som gjenstår frem til neste planlagte betalingsdato. I dette tilfellet gjenstår et halvt år, som vil si at avgiften blir på USD 60 /2 = USD 30.

*Prisene som er brukt i dette eksempelet, er kun for illustrasjonsformål og er kanskje ikke i tråd med faktiske priser. Se veiledningen til PlayStation Plus for å finne de nøyaktige prisene.

Vanlige spørsmål

Jeg har en kupongkode som jeg vil løse inn. PlayStation Now ble slått sammen med PlayStation Plus, så hva skjer hvis jeg prøver å løse inn kupongkoden min?

Når du angir en kupongkode, blir den forhåndsbetalte abonnementsperioden konvertert til en tidsperiode (av tilsvarende verdi) basert på det nåværende PlayStation Plus-abonnementet ditt. Gå til kupongveiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

• Hvis du for øyeblikket abonnerer på PlayStation Plus, gir kupongkoden deg en spesifikk tidsperiode av det nåværende PlayStation Plus-abonnementet ditt. Hvis du ønsker å bruke kupongkoden på et annet abonnement, må du endre abonnement før du løser inn kupongkoden.

Jeg hadde et PlayStation Now-abonnement som ble gjort om til PlayStation Plus. Hvordan får jeg tilgang til den gamle lagrede spillfremdriften min?

Som PlayStation Plus Premium-abonnent har du tilgang til spillkatalogen og klassikerkatalogen. Både spill du tidligere har lastet ned med PlayStation Now-abonnementet, og fremdriften som er lagret for disse spillene, er lagret lokalt på konsollen din. Mange av de nedlastbare spillene fra PlayStation Now er overført til spillkatalogen i PlayStation Plus, så du kan fortsette å spille disse spillene som før.

De fleste strømmespillene fra PlayStation Now er blitt overført til spillkatalogen og klassikerkatalogen i PlayStation Plus Premium (klassikerkatalogen er tilgjengelig med både PlayStation Plus Extra- og PlayStation Plus Premium-abonnement), og du kan fremdeles få tilgang til strømmeversjoner av disse spillene via grensesnittet på konsollen (eller PC-appen) for å fortsette å spille der du slapp. Hvis du vil overføre fremdriften din fra et strømmet spill til et nedlastet spill, kan du gå til veiledningen nedenfor.