Avslutt PlayStation Plus

Slik avslutter du PlayStation Plus

Finn ut hvordan du avslutter et abonnement og hva som skjer med PlayStation®Plus-fordelene når du avslutter og aktiverer abonnementet på PlayStation Plus på nytt.

Slik avslutter du PlayStation Plus i en nettleser

1. Logg på Kontoadministrasjon.

2. Velg Abonnement fra menyen på venstre side av skjermen.

3. Velg Avslutt abonnement ved siden av PlayStation Plus.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Velg Konto > Betaling og abonnementer > Abonnementer > PlayStation Plus.
  3. Velg Avslutt abonnement.
  1. Gå til PlayStation Plus > Administrer medlemskap > Abonnement.
  2. Velg Avslutt abonnement.

Hvis du vil beholde abonnementet, kan du velge Aktiver abonnementet igjen før neste betalingsdato for det gjeldende abonnementet for å holde det aktivt.

Hvilke fordeler mister jeg hvis jeg sier opp PlayStation Plus?

Hvis du sier opp PlayStation Plus-abonnementet ditt, har du fremdeles tilgang til alle fordelene ved PlayStation Plus-abonnementet frem til utløpet av en eventuell tidligere kjøpt abonnementsperiode.

Når PlayStation Plus-abonnementet avsluttes, mister du tilgangen til alle PlayStation Plus-fordeler, for eksempel månedlige spill, online-lagring og flerspillerspilling online.

Hvilke månedlige spill mister jeg hvis jeg sier opp PlayStation Plus?

Når PlayStation Plus-abonnement ditt avsluttes, vil alt innhold du har lastet ned kostnadsfritt gjennom medlemskapet (f.eks. månedlige PS Plus-spill), ikke lenger være tilgjengelig. Du kan imidlertid beholde innløste PlayStation Plus-pakker og -avatarer og rabatterte PlayStation Plus-kjøp.

Abonnere på PlayStation Plus på nytt

Hvis PlayStation Plus-abonnementet ditt går ut og du fornyer det senere, får du tilbake tilgangen til innhold som du tidligere har lagt til via PlayStation Plus (for eksempel månedlige spill).

Vær oppmerksom på at hvis abonnementet ditt avsluttes som et resultat av en utestengelse grunnet brudd på fellesskapets adferdsregler, får du ikke refundert noen eventuell ubrukt periode av abonnementet. Dette er i henhold til tjenestevilkårene for PSN.

I henhold til oppsigelsesreglene for PlayStation Store refunderer vi ikke tidligere betalte abonnementsavgifter, med mindre lokale lover krever det.