Abonnere på PlayStation®Plus og laste ned månedlige spill

Finn ut hvordan du abonnerer på PlayStation Plus og laster ned månedlige spill på en PS5™-konsoll eller en PS4™-konsoll.

Abonnere på PlayStation Plus på en PS5-konsoll

1. Fra hjemskjermbildet for spill blar du til høyre og velger PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere abonnementet ditt.
  1. Fra funksjonsskjermbildet blar du til høyre og velger PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere abonnementet ditt.
  • Gå til PlayStation Plus-siden og velg et abonnement.

Løse inn et PlayStation Plus-gavekort (kupongkode)

Du kan se kupongveiledningen nedenfor for å få instruksjoner om hvordan du løser inn koden på enheten din.

Laste ned månedlige PlayStation Plus-spill

Månedlige spill er spill som du kan laste ned og spille uten ekstra kostnader så lenge du er PlayStation Plus-medlem. Nye spill blir lagt til hver kalendermåned.

1. Fra hjemskjermbildet for spill blar du til høyre og velger PlayStation Plus-ikonet.
  2. Marker spillet, og velg Legg til i bibliotek > Last ned.
  1. Gå til PlayStation Store.
  2. Velg fanen PlayStation Plus
  3. Marker spillet, og velg Legg til i bibliotek > Last ned.

Når du velger et PlayStation Plus-spill, kan du velge å starte nedlastingen til PS5- eller PS4-konsollen eksternt via en nettleser eller PlayStation App. Gå til veiledningen nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Merk at hvis du har lastet ned et spill eller lagt det til i nedlastingslisten før det fjernes fra de månedlige PlayStation Plus-spillene, kan du spille det så lenge du er medlem av PlayStation Plus. Hvis du velger å si opp medlemskapet ditt, får du ikke lenger tilgang til innhold som er lastet ned som en del av de månedlige PlayStation Plus-spillene, men du får tilbake tilgangen hvis du oppretter et nytt abonnement.