Sammenkoble den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren med andre enheter

Sammenkoble den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren med PC, Mac og Android- og iOS-enheter

Hvis du vil bruke den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren med kompatible spill og programmer når du er borte fra PS4™-konsollen, kan du koble til via Bluetooth® ved hjelp av noen få trinn.

Enheter som er Bluetooth-kompatible med trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere

Enheter som bruker operativsystemene som er oppført nedenfor eller nyere, støtter Bluetooth-tilkoblinger for trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer via Bluetooth.

• Android™ 10
  • iOS 13
  • iPadOS 13
  • macOS Catalina
  • tvOS 13

Du kan koble en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller til en Windows-PC ved hjelp av en trådløs USB-adapter til DUALSHOCK®4 eller en kompatibel USB-mikrokabel.

Trinn 1: Slå på sammenkoblingsmodus for den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren

Når du skal bruke kontrolleren på en enhet for første gang, må du slå på sammenkoblingsmodus:

1. Sørg for at lyslisten på kontrolleren er av.
    Hvis lyslisten er på, må du holde inne PS-knappen til den slår seg av. Hvis en USB-kabel er koblet til kontrolleren, må den kobles fra.
  2. Mens du holder inne SHARE-knappen, må du holde inne PS-knappen til lyslisten blinker.

Trinn 2: Koble til den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren via Bluetooth

1. Gå til Bluetooth-innstillingene og slå på Bluetooth på enheten din.
  2. Søk etter nye enheter, og velg deretter kontrolleren fra listen med enheter.
    Når sammenkoblingen er fullført, lyser lyslisten i en kontinuerlig farge.

Kontrolleren kan kun kobles sammen med én enhet om gangen. Hver gang du bytter enhet, må du koble kontrolleren sammen med den nye enheten.

Spill og programmer som er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren

Du kan bruke den trådløse kontrolleren til å spille spill som strømmes fra PS5™- eller PS4™-konsollen til en kompatibel enhet ved hjelp av PS Avstandsspill-programmet.

Den trådløse kontrolleren kan også brukes til å spille spill som støtter trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere.

Hvis du kobler en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller til en kompatibel Sony Xperia-enhet, er alle funksjonene tilgjengelige.

Enkelte funksjoner på den trådløse kontrolleren er ikke tilgjengelige for andre enheter når du er koblet til via Bluetooth:

• Styreplate støttes ikke.
  • Fargen på lyslisten kan ikke endres.
  • Vibrering, bevegelsessensor og hodetelefonlydkontakt støttes ikke.

Koble den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren til konsollen igjen

Hvis du vil koble den trådløse kontrolleren til PS5- eller PS4-konsollen igjen, kobler du den til konsollen med en kompatibel USB-kabel og trykker på PS-knappen på den trådløse kontrolleren. Deretter kan du fjerne USB-kabelen og bruke kontrolleren trådløst.

Trenger du mer hjelp med den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren?

Hvis du har fulgt instruksjonene ovenfor, men mener at kontrolleren ikke er koblet til riktig, kan du gå til diagnostikkverktøyet Reparer og erstatt.