Slik konfigurerer du Spotify på PlayStation®

Finn ut hvilke PlayStation-konsoller som er kompatible med Spotify, hvordan du kan konfigurere Spotify på konsollen din, og hvordan du fjerner tilkoblingen for Spotify-kontoen din fra PlayStation™Network.

Etter 31.03.20 kan ikke PlayStation Music-abonnement (Spotify) kjøpes eller fornyes via PlayStation Store. For å fortsette å bruke Spotify Premium på PlayStation må du opprette et nytt abonnement til tjenesten direkte via Spotify og koble til kontoen din ved å følge trinnene under.

Laste ned Spotify-appen og tilknytte kontoer

PS5: Laste ned Spotify

1. Velg Alle apper fra mediedelen.
  2. Velg Spotify > Last ned
  3. Velg Registrer deg eller Logg på og skriv inn opplysningene dine.
  4. Velg Koble sammen kontoer.
  1. Gå til PlayStation Store og søk etter Spotify for å finne og laste ned appen.
  2. Velg Registrer deg eller Logg på og skriv inn opplysningene dine.
  3. Velg Koble sammen kontoer.

Hvilke PlayStation-konsoller er kompatible med Spotify?

PlayStation®5

PlayStation®4

PlayStation®3

Kan jeg høre på Spotify samtidig som jeg spiller spill på PlayStation?

Du kan lytte til musikk mens du spiller kompatible PS5- og PS4-spill. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på PS3.

PS5: Lytte til Spotify

1. Når du er i spillet, trykker du på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret og velger Musikk
  2. Velg en sang eller podkast du vil spille av. Valget ditt spilles av automatisk. Sangen som spilles av, vises som et kort i kontrollsenteret
  3. Trykk på PS-knappen for å komme tilbake til spillet du spilte.

(Ikke tilgjengelig på PlayStation Now eller Avstandsspill)

1. Trykk på og hold inne PS-knappen på kontrolleren for å få frem hurtigmenyen.
  2. Velg Musikk > Spotify
  3. Her kan du hoppe over sanger, spille av/pause eller justere volumet.

Hvilke land støtter Spotify på PlayStation?

Gå til regionsiden for PlayStation Spotify for å se en fullstendig liste over land som støtter tjenesten. Tilgjengelige artister og låter kan variere fra land til land.

Hvordan kan jeg fjerne tilkoblingen mellom Spotify- og PlayStation Network-kontoen min?

Åpne Spotify -appen, og velg kontoen din fra øverst i høyre hjørne på skjermen. Velg Logg ut. Spotify-kontoen din er ikke lenger koblet sammen med PlayStation Network.