Account en Beveiliging

PlayStation-ondersteuning

Wachtwoord opnieuw instellen

Probeer onze nieuwe PlayStation-tool voor het opnieuw instellen van je wachtwoord om je account te herstellen.

Hoe ga ik aan de slag?

Leer hoe je een account maakt, contact maakt met vrienden en begint met games spelen op PlayStation Network.

Hoe houd ik mijn account veilig?

Ontdek de beste manieren om je account op PlayStation Network te beschermen.

Over je account

Leer hoe je je account beheert en aan de slag gaat met PlayStation Network. Je hebt je aanmeldings-ID (e-mailadres) en je online-ID (gebruikersnaam) nodig om je account in te stellen.

Je console activeren als primair systeem

Ontdek hoe je je console kunt activeren en deactiveren. Door je PlayStation-systeem te activeren, wordt het aan je account gekoppeld en heb je toegang tot content in de PlayStation Store.

Veilig omgaan met PlayStation

Vind veiligheidshulpmiddelen en tips voor spelers van alle leeftijden. Ontdek hoe je je kinderen kunt helpen veilig te blijven op PlayStation Network en onze veiligheidsregels te volgen voor de beste ervaring.

Familieaccounts op PlayStation instellen

Maak en beheer familieaccounts, en deel je content en abonnementen.