Een PlayStation-console deactiveren

Ontdek hoe je je PlayStation-consoles kunt deactiveren om een nieuwe console te kunnen activeren en activeringslimieten te vermijden.

Een PlayStation-console deactiveren

Ontdek hoe je je PlayStation-consoles kunt deactiveren om een nieuwe console te kunnen activeren en activeringslimieten te vermijden.

een PlayStation®5-console deactiveren

Je kunt op je account één PS5™-console hebben waaropConsole delen en offline spelen geactiveerd is

Om Console delen en offline spelen op PS5 uit te schakelen, ga je naar het beginscherm en selecteer je Instellingen > Gebruikers en accounts > Overige > Console delen en offline spelen > Uitschakelen.

Je kunt één primaire PS4-console op je account activeren.

1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PS4.

2. Selecteer Deactiveren > Ja.

1. Selecteer je lokale gebruikersaccount en ga naar PlayStation Network > Aanmelden > Accountbeheer

2. Ga naar Systeemactivatie en selecteer PS3

3. Selecteer het type content dat je voor je PlayStation®3-console wilt deactiveren: Game of Video

4. Selecteer Systeem deactiveren

1. Tik op Instellingen op het beginscherm.

2. Ga naar PlayStation Network > Systeemactivatie

3. Selecteer het type content dat je wilt deactiveren: Game of Video

4. Tik op Deactiveren > OK.

Een console op afstand deactiveren

Als je geen toegang hebt tot een PlayStation-console, kun je nog steeds via Accountbeheer in een webbrowser alle apparaten deactiveren (en afmelden) die aan je account zijn gekoppeld.

Je kunt je consoles slechts eenmaal per zes maanden deactiveren.

1. Meld je aan bij Accountbeheer.

2. Selecteer Apparaatbeheer> PlayStation-consoles > Alle apparaten deactiveren.

Houd er rekening mee dat PlayStation Video niet op afstand kan worden gedeactiveerd. Dit moet je op de console zelf doen. Als je niet langer toegang hebt tot de console die aan PlayStation Video is gekoppeld, kun je contact met ons opnemen.

Een PlayStation-console activeren

Als je je console activeert, kun je aankopen en bepaalde voordelen van abonnementen delen met andere spelers op die console.