Koppel sociale media en streamingservices op PS5™-consoles

Sociale media en streamingservices op PS5™-consoles koppelen

Ontdek hoe je je sociale media-accounts en streamingservices kunt koppelen aan je account op een PS5-console.

Waarom sociale media en streamingservices op PS5-consoles koppelen?

Door je sociale media en streaming-accounts te koppelen kun je je PlayStation-ervaring verder uitbreiden dan je PS5-console:

Wanneer een service moet worden gekoppeld voordat je deze kunt gebruiken, zie je een bericht op het scherm. Volg de aanwijzingen op het scherm op en vul je gegevens in.

Een service koppelen of ontkoppelen op PS5-consoles

• Ga naar het beginscherm en selecteer Instellingen > Gebruikers en accounts > Koppelen met andere services.