Privacy-instellingen wijzigen op PSN

Privacyinstellingen wijzigen op PlayStation Network

Kom meer te weten over wie met je kan communiceren en wie je activiteit kan zien op PlayStation™Network (PSN).

Algemene privacyinstellingen voor PSN

Je kunt met de privacy-instellingen beperken hoe zichtbaar je bent voor andere gebruikers op PlayStation Network. Je kunt de volgende functies aanpassen:

• Games | Media
    Kies wie jouw gedeelde media en recente activiteiten kan zien.

• Vrienden | Contacten
    Bepaal wie jou vriendschapsverzoeken kan sturen, je account kan volgen en je contacten kan bekijken.

• Persoonlijke gegevens | Berichten
    Kies wie je echte naam kan zien en jou berichten kan sturen.

Privacy-instellingen wijzigen op PSN

Webbrowser: privacyinstellingen voor PSN instellen

1. Ga naar Accountbeheer op een aangesloten apparaat.
  2. Selecteer PSN privacyinstellingen > selecteer de functie waarvoor je de privacyinstellingen wilt wijzigen > Wijzigen.
  3. Kies uit het vervolgkeuzemenu wie je toegang wilt geven en selecteer Bevestigen.

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Privacy > Privacy-instellingen weergeven en wijzigen.
  2. Selecteer een vooraf ingesteld privacyniveau of selecteer een functie om de privacy-instellingen te wijzigen.

1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Privacy-instellingen en voer je wachtwoord in.

2. Selecteer de functie waarvoor je de privacy-instellingen wilt wijzigen.

Vooraf ingestelde privacyinstellingen op PS5-consoles

Kies uit vier vooraf ingestelde profielen om je PS5-privacyniveaus te personaliseren.

1. Sociaal en open
    Je bent beschikbaar voor alle verzoeken en berichten. Elke speler kan je profielinformatie zien.
  2. Teamspeler
    Elke speler kan het grootste deel van je profielinformatie zien, maar hij of zij moet ten minste vrienden van vrienden zijn om je uit te nodigen om te chatten.
  3. Gericht op vrienden
    Alleen je vrienden kunnen je informatie zien en je uitnodigen om te chatten.
  4. Alleen en geconcentreerd
    Geen enkele speler kan je profielinformatie zien of je uitnodigen om te chatten, zelfs als je ze als vriend hebt toegevoegd.

Instellingen die een familiebeheerder heeft gekozen via ouderlijk toezicht overschrijven alle privacyinstellingen die in een kinderaccount worden gekozen.