Support för PlayStation™Now

Ta reda på hur du strömmar fler än 700 PS Now-spel till dator och till PlayStation®5- och PlayStation®4-konsoler.

Komma igång

PS Now på PS5™- och PS4™-konsoler

Du skapar enkelt ett abonnemang för PlayStation Now . Du går bara in på PlayStation™Store och registrerar dig. Du måste ha ett giltigt betalningssätt för att starta ett abonnemang.

När du har köpt ditt abonnemang kan du välja spel att strömma eller hämta i PlayStation Now-appen.

Komma igång

PS Now på PC

Kom igång med PS Now på PC och strömma spel genom att hämta och installera PS Now-appen. Du behöver ingen PlayStation-konsol för att använda PS Now, men du behöver en kompatibel handkontroll.

När du har startat PS Now-appen på datorn kan du logga in eller skapa ett nytt konto. Välj ett abonnemang eller fortsätt med ett befintligt. Du måste ha ett giltigt betalningssätt för att starta ett abonnemang.

Kom med i matchen

Strömma och hämta PS Now-spel

Strömma ett PS Now-spel från PS Now-appen på en PC, PS5- eller PS4-konsol så sparas dina framsteg automatiskt till molnet. Det behövs inga ytterligare abonnemang för att spela onlinespel för flera spelare på PS Now.

Hämta PS Now-spel som du kan spela på PS5- eller PS4-konsolen så länge du abonnerar. Hämtade spel är markerade med ”Nedladdning tillgänglig”. Du kan också söka efter dem med hjälp av alternativet Kan laddas ned. Du kan hämta så många PS Now-spel du vill så länge du har tillräckligt med lagringsutrymme på konsolen.

Överför sparade speldata mellan strömmade och hämtade PS Now-spel med hjälp av PS Plus molnlagring.

HANTERA DITT ABONNEMANG

Konfigurera och hantera ditt PlayStation Now-abonnemang

Ett PlayStation Now-abonnemang är en betaltjänst med en löpande abonnemangsavgift. När den löpande abonnemangsavgiften ska betalas debiteras du via det betalningssätt som registrerats för kontot såvida du inte har valt Stäng av automatisk förnyelse under Hantering av abonnemang.

DELA PS NOW

Åldersbegränsningar och föräldrakontroller

PlayStation Now-abonnemang kan bara köpas av vuxna kontoinnehavare som är minst 18 år gamla.

Innehavare av barnkonton kan inte gå in på PS Now-appen, men de kan använda innehåll som är lämpligt för deras ålder som delats av en annan spelare.

Dela PS Now-spel

Dela förmånerna med PS Now med släkt och vänner på PS5- och PS4-konsoler.

Konfigurera PS5-konsolen för konsoldelning och offlinespel, eller aktivera PS4-konsolen som primär konsol så kan andra kontoinnehavare komma åt material i PS Now-abonnemanget.

I vilka länder är PlayStation Now tillgängligt?

Just nu finns PlayStation Now i 19 länder:

Österrike

Luxemburg

Belgien

Norge

Kanada

Portugal

Danmark

Spanien

Finland

Sverige

Frankrike

Schweiz

Tyskland

Nederländerna

Irland

Storbritannien

Italien

USA

Japan