Ondersteuning voor PS5™

PlayStation®5

PlayStation-ondersteuning

Waar heb je hulp bij nodig?

Selecteer hieronder een categorie:

Terug naar Categorieën
PS5: installatie en functies
Terug

PS5: installatie en functies

Opslag beheren

De opslagruimte op je PS5-console beheren

Leer hoe je ruimte vrijmaakt op je PlayStation®5-consoleopslag, hoe je games opslaat op de uitgebreide USB-opslag en hoe je opgeslagen gamedata verplaatst met PlayStation®Plus-cloudopslag.

Back-ups maken en herstellen van gegevens op je PS5-console

Regelmatig een back-up maken van je gegevens is een goede manier om ervoor te zorgen dat belangrijke gegevens zijn opgeslagen. Je kunt een back-up maken op een USB-opslagapparaat van de gegevens die in je PlayStation®5-consoleopslag zijn opgeslagen.

PlayStation®Plus-cloudopslag voor PS5-consoles

Ontdek hoe je cloudopslag voor PlayStation®Plus gebruikt om opgeslagen data te kopiëren en te downloaden en zo ruimte vrij te maken op de opslagruimte van je PlayStation®5-console.

Breng games en opgeslagen gegevens over van PS4- naar PS5-consoles

Ontdek hoe je games en opgeslagen data overzet van PlayStation®4-consoles naar PlayStation®5-consoles via WiFi, LAN, uitgebreide opslag of PS Plus-cloudopslag.

USB-station voor uitgebreide opslag op PS5-consoles

Lees hoe je een USB-station als uitgebreide opslag formatteert, welke USB-stations je kunt gebruiken als USB-station voor uitgebreide opslag en welke je kunt opslaan op een USB-station voor uitgebreide opslag.

PlayStation-trofeeën

Leer meer over trofee-instellingen, hoe je trofeelevel wordt bepaald en hoe je trofeeën kunt synchroniseren op PlayStation®5-consoles.

Een M.2 SSD koppelen aan een PS5-console

Ontdek welke M.2 SSD's je kunt gebruiken om de opslagruimte op je PlayStation®5-console uit te breiden en hoe je een M.2 SSD in de uitbreidingssleuf schuift.

Ondersteuningsvideo: Vereisten van een M.2 SSD voor PS5-console
Terug naar Categorieën
Gebruiksaanwijzingen