PS Now på PS5- og PS4-konsoller

Sådan konfigurerer du PlayStation Now på PS5- og PS4-konsoller

Find ud af, hvordan du abonnerer på PlayStation™Now, og hvilke spil der kan streames eller downloades på din PlayStation®5-konsol eller din PlayStation®4-konsol.

Krav til PlayStation Now

• En registeret betalingsmetode.

• En kompatibel controller.

• Bredbånd med en hastighed på mindst 5 Mbps.

• En kablet forbindelse anbefales til at streame PS Now.

• En voksenkonto.

Sådan abonnerer du på PlayStation Now på PS5™-konsoller

• Gå til dit Spil, vælg PlayStation Now, og vælg en abonnementstype.
  1. Gå til PlayStation Store > PS Now.

2. Start appen, og vælg en abonnementstype.

Bemærk, at et PlayStation Now-abonnement er et løbende abonnement med et gebyr for abonnementet hver måned.

Sådan spiller du PlayStation Now-spil på konsoller

Start et PlayStation Now-spil ved at åbne PlayStation Now-appen, navigere til et spil og vælge Stream eller Download, hvis muligt. Downloadede spil findes i dit PS5-spilbibliotek eller i PS4-biblioteket.

Sådan streamer du PlayStation Now-spil

For at streame spil til din PS5-konsol, PS4-konsol eller PC kræves der en bredbåndsforbindelse med en minimumshastighed på 5 Mbps. Hvis du vil streame i 1080p, skal du spille et spil, der understøtter denne opløsning, og have en bredbåndsforbindelse med en hastighed på mindst 15 Mbps. Hvis din forbindelseshastighed falder til under dette, kan streaming-opløsningen blive reduceret.

Når du streamer PlayStation Now-spil, kan du prøve at aktivere spiltilstand (hvis understøttet) på dit TV for at få en bedre spiloplevelse.

Sådan deler du PlayStation Now-spil

Du kan dele dine PlayStation Now-spil med andre spillere på én PS5-konsol med Konsoldeling og offlinespil aktiveret og én PS4-konsol aktiveret som din primære PS4. Når disse indstillinger er aktiveret, kan andre spillere få adgang til PlayStation Now-spil, som du streamer eller downloader.

Bemærk venligst, at børn i familien kun kan få adgang til spil, der er aldersrelevante (i henhold til spillenes aldersvurdering). Børn kan ikke få adgang til PlayStation Now-appen og visse PlayStation Now-spil.

Hvor er START- og SELECT-knapperne til PS3-spil?

Vi har placeret disse PS3-kommandoer på din trådløse DualSense™- og DUALSHOCK®4-controllers touchpad. Klik i venstre side for SELECT og i højre side for START, præcis som på DUALSHOCK 3-controlleren. Sørg for at klikke på touchpaden, da det ikke fungerer, hvis du trykker på eller berører den.

Begrænsninger for PlayStation Now

Du kan ikke være logget på to enheder og streame PS4-spil. Hvis du for eksempel ser Netflix på din konsol og begynder at streame et PS4-spil på din PC, vil du miste forbindelsen til konsollen, der anvender Netflix. Du kan dog godt være logget ind på din PS5- eller PS4-konsol, mens du streamer PS3-spil på en PC. Nogle PS5- og PS4-funktioner er heller ikke kompatible ved streaming af PS Now-spil:

• Udsendelser er ikke tilgængelig.
  • Share Play er ikke tilgængelig.
  • Remote Play er ikke tilgængelig.
  • Når du streamer, bliver du måske nødt til at vente i en kø.

Giv feedback på PS5-konsoller

Når du er færdig med at streame et PlayStation Now-spil på en PS5- eller PS4-konsol, vil du blive bedt om at bedømme din oplevelse. Din feedback hjælper os med at forbedre PlayStation-oplevelsen.