PlayStation™Now på PS5™- og PS4™-konsoller

Find ud af, hvordan du køber PlayStation Now (PS Now) ved hjælp af en PS5- eller PS4-konsol, hvilke spil der kan streames, og hvordan du navigerer i PS Now-appen.

Krav til PlayStation Now

• Registeret betalingsmetode

• en kompatibel controller

• bredbånd med en hastighed på mindst 5 Mbps

• kablet forbindelse anbefales til at streame PS Now

• en voksenkonto.

Abonner på PlayStation Now

PS5: Abonner på PS Now

• Gå til dit spilhjem, vælg PlayStation Now, og vælg en abonnementstype.

1. Gå til PlayStation Store > PS Now, eller brug søgefeltet øverst i PS Store.

2. Start appen, og vælg en abonnementstype.

Bemærk: Et PS Now-abonnement er et løbende abonnement med et gebyr for abonnementet hver måned.

Spil PlayStation Now-spil

For at starte et PS Now-spil skal du åbne PS Now-appen, navigere til et PS Now-spil og vælge Stream or Download, hvis muligt. Downloadede spil findes i dit PS5 -spilbibliotek eller PS4 -bibliotek.

Kan andre få adgang til mine PlayStation Now-spil?

PS5: Del PS Now

Du kan dele dine PS Now-spil med andre konti på én PS5, hvis konsoldeling og offlinespil er aktiveret. Denne indstilling aktiveres automatisk på den PS5-konsol, du bruger til at logge ind på PlayStation Network for første gang.

For at dele dine PS Now-spil med andre konti på din PS4 skal du aktivere din PS4 som din primære PS4 i Kontohåndtering. Andre konti vil så kunne få adgang til PS Now-indhold på din PS4.

PlayStation Now-appen er kun tilgængelig for spillere over 18 år. Hvis en person med en børnekonto ønsker at få adgang til PS Now-indhold, kan en voksen kontoindehaver downloade eller streame aldersegnet indhold på en PS5- eller PS4-konsol. Barnekontoen vil derefter kunne få adgang til spillet på konsollen.

Hvor er START- og SELECT-knapperne til PS3-spil?

Vi har placeret disse PS3-kommandoer på din trådløse DualSense- (og DUALSHOCK 4)-controllers touchpad. Klik i venstre side for SELECT og i højre side for START, præcis som på DualShock 3-controlleren. Sørg for at klikke på touchpaden, da det ikke fungerer, hvis du trykker på eller berører den.

PS Now-begrænsninger

Du kan ikke logge på to enheder og streame PS4-spil. Hvis du for eksempel ser Netflix på din konsol og begynder at streame et PS4-spil på din PC, vil du miste forbindelsen til konsollen, der anvender Netflix. Du kan dog godt være logget ind på din PS4, mens du streamer PS3-spil på din PC. Nogle PS5- og PS4-funktioner er heller ikke kompatible ved streaming af PS Now-spil:

• Broadcasting er ikke tilgængelig.

• Share Play er ikke tilgængelig.

• Remote Play er ikke tilgængelig.

• Når du streamer, bliver du måske nødt til at vente i en kø.