CE-107750-0

Ett systemfel har inträffat.

1. Stäng av din PlayStation®5-konsol, dra ur strömkabeln och anslut den igen, starta sedan om PS5™-konsolen.
  2. Om systemprogramvaran inte är uppdaterad uppdaterar du den till den senaste versionen. Gå in på  Inställningar > System > Systemprogramvara > Uppdatering av systemprogramvaran och Inställningar.
  3. Om problemet kvarstår kan du försöka följa guiden här nedan och uppdatera systemprogramvaran med en USB-enhet.