Söka efter uppdateringar på PS5™- och PS4™-konsoler

Se till att uppdatera dina spel och appar till deras senaste versioner för att ta del av nya funktioner och förbättrade prestanda.

Uppdatera PlayStation-spel och applikationer

När du startar ett spel eller en app uppdateras spelet eller appen till den senaste versionen som finns.

1. Gå in på Bibliotek och välj spelet du vill uppdatera.
  2. Tryck på alternativknappen på handkontrollen och välj Sök efter uppdateringar
  3. Om det finns en uppdatering följer du anvisningarna för hur du installerar uppdateringen.

Kontrollera versionen på systemprogramvaran

1. Gå in på Inställningar > System > Systemprogramvara > Konsolinformation.

2. På den här menyn ser du systemprogramvaruversionen, PS5-konsolens namn, IP-adress och MAC-adress.

1. När du behöver kontrollera konsolens systemprogramvaruversion och nätverksadresser går du in på Inställningar > System > Systeminformation
  2. På den här menyn ser du systemprogramvaruversionen, PS4-konsolens namn, IP-adress och MAC-adress.