Updated 9. maaliskuuta 2017

PS4: näkyminen offline-tilassa

Päätä itse, näytkö ystäville online- vai offline-tilassa.

 
 

Kun kirjaudut PlayStation Networkiin, ystäväsi näkevät oletko online-tilassa. He saavat myös ilmoituksen kirjautumisestasi, jos he ovat ottaneet käyttöön Kun ystävä tulee online-tilaan -toiminnon.

Jos et halua ystäviesi näkevän, että olet online-tilassa, voit valita näkyväsi offline-tilassa, vaikka olisit kirjautunut PlayStation Networkiin. Tällöin ystäväsi näkevät tilasi offline-tilana eivätkä saa ilmoitusta, kun kirjaudut PlayStation Networkiin, vaikka he olisivat ottaneet käyttöön [Kun ystävä tulee online-tilaan] -toiminnon.

Näkyminen offline-tilassa:

Siirry kohtaan [Profiili] > [Määritä online-tila] ja valitse, haluatko näkyä offline- vai online-tilassa.

Avatarisi PS4-aloitusnäytöllä kertoo, minkä tilan ystäväsi näkevät:

  • Offline-tilassa tai näkyy offline-tilassa – punainen rasti
  • Online-tilassa – sininen ympyrä

Jos olet valinnut [Näy offline-tilassa] -vaihtoehdon, tilassasi ei näy muutosta, vaikka sammuttaisit PS4-järjestelmäsi tai kirjautuisit ulos PlayStation Networkista ja sitten takaisin sisään. Jos et ole valinnut [Näy offline-tilassa] -vaihtoehtoa, näyt online-tilassa, kun PS4-järjestelmääsi on kytketty virta ja olet kirjautunut PlayStation Networkiin.

Huomautus:

  • Voit näkyä muille pelaajille online-tilassa pelin sisällä.
  • Jos kirjaudut PlayStation Networkiin PS3:lla, PS Vitalla tai PS TV:llä, näyt online-tilassa.
  • Kun käytät PlayStationin mobiilisovelluksia, tilailmoitus kertoo, ettet ole konsolin ääressä:
    • Jos haluat näkyä kokonaan offline-tilassa, voit piilottaa poissa konsolin äärestä -kuvakkeen PS4-järjestelmällä kohdassa [Asetukset] > [PlayStation Network/Käyttäjätietojen hallinta] > [Tietosuoja-asetukset] > [Ystäväluettelon ja viestien hallinta].