Updated 9 Μαρτίου 2017

PS4: Πώς να φαίνεστε εκτός σύνδεσης

Μάθετε πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της κατάστασης online και εκτός σύνδεσης που εμφανίζεται στους φίλους σας.

 
 

Όταν συνδέεστε στο PlayStation Network, οι φίλοι σας μπορούν να δουν αν είστε online και ειδοποιούνται όταν συνδέεστε, εφόσον έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή When Friends Go Online (Σύνδεση φίλων online).

Αν δεν θέλετε να βλέπουν οι φίλοι σας ότι είστε online, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεστε εκτός σύνδεσης ακόμα κι αν είστε συνδεδεμένοι στο PlayStation Network. Οι φίλοι σας θα σας βλέπουν ως εκτός σύνδεσης και δεν θα ειδοποιούνται όταν συνδέεστε στο PlayStation Network, ακόμα κι αν έχουν επιλέξει να ενημερώνονται όταν είστε online με την επιλογή [When Friends Go Online] (Σύνδεση φίλων online).

Για να εμφανίζεστε εκτός σύνδεσης:

Επιλέξτε διαδοχικά [Profile] (Προφίλ) > [Set Online Status] (Online κατάσταση) για εναλλαγή εμφάνισης online και εκτός σύνδεσης.

set-online-status-01-ps4-en-09mar17

Το avatar σας στην αρχική οθόνη PS4 δείχνει το εικονίδιο που βλέπουν αυτή τη στιγμή οι φίλοι σας:

  • Εκτός σύνδεσης ή εμφάνιση εκτός σύνδεσης - κόκκινο Χ
  • Online – μπλε κύκλος

Αν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή [Appear Offline] (Εμφάνιση εκτός σύνδεσης), η εμφάνισή σας δεν θα αλλάξει ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε το PS4 ή αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά στο PlayStation Network. Φυσικά, αν έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή [Appear Offline] (Εμφάνιση εκτός σύνδεσης), θα εμφανίζεστε online μόνο όταν το PS4 είναι ενεργοποιημένο και είστε συνδεδεμένοι στο PlayStation Network.

Σημείωση:

  • Σε ένα παιχνίδι, μπορεί στους άλλους παίκτες να εμφανίζεστε online
  • Όταν συνδέεστε στο PlayStation Network από PS3, PS Vita ή PS TV, θα εμφανίζεστε online.
  • Όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές για κινητά από το PlayStation, εμφανίζεστε με μια ένδειξη εκτός κονσόλας:
    • Αν θέλετε να εμφανίζεστε εντελώς εκτός σύνδεσης, μπορείτε να αποκρύψετε το εικονίδιο εκτός κονσόλας, επιλέγοντας διαδοχικά [Settings] (Ρυθμίσεις) > [PlayStation Network/Account Management] (PlayStation Network/Διαχείριση λογαριασμού) > [Privacy Settings] (Ρυθμίσεις απορρήτου) > [Managing Your Friends List and Messages] (Διαχείριση των λιστών και των μηνυμάτων των φίλων σας) στο σύστημά σας PS4.
 
 
 
 

Περισσότερα για αυτό το θέμα

Σχετικά άρθρα