Updated 9. marts 2017

PS4: Sådan bliver du vist som offline

Lær at skifte mellem at blive vist som online og offline over for dine venner.

 
 

Når du logger ind på PlayStation Network, kan dine venner se, at du er online, og få besked om det, hvis de har markeret valgmuligheden Når venner kommer online.

Hvis du ikke vil have, at dine venner skal se, at du er online, kan du vælge at blive vist som offline, selvom du er logget ind på PlayStation Network. Dine venner vil så se din status som offline og vil ikke få besked, når du logger ind på PlayStation Network, selvom de har bedt om at få besked, når du er online, ved at bruge [Når venner kommer online].

For at blive vist som offline:

Gå til [Profil] > [Indstil onlinestatus] for at skifte mellem at blive vist som offline og online.

Din avatar på PS4-hjemmeskærmen viser det ikon, dine venner kan se lige nu:

  • Offline eller vises som offline – rødt kryds
  • Online – blå cirkel

Hvis du har aktiveret [Vis som offline], vil måden, du bliver vist på, ikke ændre sig, selvom din PS4 bliver slukket, eller du logger ud fra PlayStation Network og ind igen. Hvis du har slået [Vis som offline] fra, vil du selvfølgelig kun blive vist som online, når din PS4 er tændt, og du er logget ind på PlayStation Network.

Bemærk:

  • Inden for et spil vil du muligvis blive vist som online for de andre spillere
  • Hvis du logger ind på PlayStation Network med en PS3, PS Vita eller PS TV, vil du blive vist som online.
  • Når du bruger mobilapplikationer fra PlayStation, bliver du vist med en indikator af, at du ikke er på konsollen:
    • Hvis du ønsker at blive vist som fuldstændigt offline, kan du skjule ikonet, der viser, at du ikke er på konsollen, ved at gå til [Indstillnger] > [PlayStation Network/Kontohåndtering] > [Indstillinger for personlige oplysninger] > [Administration af din venneliste og meddelelser] på dit PS4-system.