Parkoppla trådlösa PlayStation-headset med PS5™- och PS4™-konsoler

Parkoppla trådlösa PlayStation-headset med PS5™- och PS4™-konsoler

Ta reda på hur du parkopplar de trådlösa headseten Pulse, Platinum och Gold till PS5- och PS4-konsoler.

Parkoppla ett trådlöst PlayStation-headset med PS5- och PS4-konsoler

1. Ladda headsetet med USB-kabeln som medföljde headsetet.
  2. Anslut USB-adaptern till konsolen.
  3. Slå på headsetet och vänta tills den blå lampan slutar blinka och lyser med fast blått sken. Ett fast blått sken anger att parkopplingen genomförts.
Har du problem?
  1. Kontrollera att den trådlösa adaptern är ordentligt ansluten till konsolen.
  2. Slå av headsetet genom att trycka på OFF-knappen som sitter i närheten av hörluren och tryck sedan på headsetet igen. Headsetlampan blinkar under parkopplingen.

PS5: Kompatibla trådlösa headset

• Det trådlösa Pulse 3D-headsetet (modell CFI-ZWH1 / CFI-ZWD1)
  • Det nya trådlösa Gold-headsetet (modell CUHYA-0080)
  • Det trådlösa Gold-headsetet (modell CECHYA-0083)
  • Det trådlösa Platinum-stereoheadsetet (modell CECHYA-0090)

PS4: Kompatibla trådlösa headset

• Det nya trådlösa Gold-headsetet (modell CUHYA-0080)
  • Det trådlösa Gold-headsetet (modell CECHYA-0083)
  • Det trådlösa PULSE Elite-stereoheadsetet (modell CECHYA-0086)
  • Det trådlösa Platinum-stereoheadsetet (modell CECHYA-0090)
  • Det trådlösa PS3™-stereoheadsetet (CECHYA-0080)