Så här laddar du ned spel och tillägg från PlayStation Store

Läs om hur du laddar ned dina köpta produkter online, eller direkt till din PlayStation®5- eller PlayStation®4-konsol.

Så här laddar du ned spel och tillägg från PlayStation Store online

1. Välj Logga in längst upp till höger på den här sidan.
  2. Välj din avatar högst upp till höger på den här sidan > Spelbibliotek > Köpt.
  3. Välj spelet och därefter Ladda ned.
    Välj nedladdningsikonen på mobila enheter.
  • Om du vill ladda ned tillägg går du till Spelbibliotek > Köpt. Välj sedan spelet och bläddra till avsnittet Tillägg. Välj ett tillägg och välj Ladda ned från biblioteket.
  • Du behöver en PS5-konsol som är inloggad på ditt konto eller en PS4-konsol som är aktiverad som din primära PS4-konsol för att ladda ned ditt innehåll på distans.
  • Om du vill starta en fjärrnedladdning måste du konfigurera automatiska nedladdningar för konsolen. Om du inte har konfigurerat automatiska nedladdningar laddas spelet ned nästa gång du slår på konsolen.
  1. Gå till Hem för spel > Spelbibliotek > Din samling.
  2. Välj spelet och därefter Ladda ned.
    Spelet installeras automatiskt. Beroende på spelet kan det gå att kopiera och spela en del av spelet direkt.
  • Om du vill ladda ned tillägg går du till Spelbibliotek > Din samling. Välj sedan spelet och bläddra till avsnittet Tillägg. Välj ett tillägg och välj Ladda ned.
  1. Gå till Bibliotek > Köpt.
  2. Välj spelet och därefter Ladda ned.
    Spelet installeras automatiskt. Beroende på spelet kan det gå att kopiera och spela en del av spelet direkt.
  • Om du vill ladda ned tillägg går du till Bibliotek > Köpt och väljer ett spel. Välj sedan PlayStation Store > Dina tillägg och välj pilikonen bredvid tillägget för att påbörja nedladdningen.
  1. Välj ikonen Spelbibliotek längst ned på skärmen.
  2. Välj Köpt högst upp på skärmen.
  3. Välj spelet och välj sedan knappen Ladda ned till konsol.
  • Om du vill ladda ned tillägg väljer du spelet i PlayStation®App och Tillägg. Välj ett tillägg och välj knappen Ladda ned till konsol.
  • Du måste länka en konsol för att ladda ned spel på distans.
  • Om du vill starta en fjärrnedladdning måste du konfigurera automatiska nedladdningar för konsolen. Om du inte har konfigurerat automatiska nedladdningar laddas spelet ned nästa gång du slår på konsolen.

Så här växlar du mellan spelkonsolversioner på PS5-konsoler

Det går att uppgradera vissa PS4-spel till digitala PS5-versioner av dem på PS5-konsoler. Om du äger båda versionerna av spelet kan du växla mellan dem genom att trycka på alternativknappen. I guiden nedan hittar du mer information.