PlayStation®-sikkerhed

Find sikkerhedsværktøjer og tip til spillere i alle aldre.

For at spille online skal du have en konto til PlayStation™ Network (PSN). Når du har en konto, kan du administrere dine kontoindstillinger for at skræddersy din PlayStation-oplevelse.

Forælder eller værge?

Familieadministratorer kan oprette separate konti for deres børn og angive unikke præferencer for hver enkelt.

Er du under 18?

Bed din forælder eller værge om at hjælpe dig med at oprette din konto.

Aldersvurdering på PlayStation-indhold

Det meste PlayStation-indhold er bedømt af en uafhængig vurderingsgruppe. Få mere at vide om, hvordan oplysninger om aldersvurdering kan hjælpe dig med at bestemme, hvilket indhold du vil spille, og (for forældre) hvilket indhold der er passende for dine børn.

PlayStation-sikkerhedsregler

Vi vil gerne give alle spillere en sjov og inkluderende oplevelse. Så alle, der har en konto, skal acceptere at spille efter de samme regler. Vi har angivet dem i PlayStation Network Vilkår for anvendelse.

Når du spiller online, skal du følge regelsættet for adfærd og fortælle os, hvis andre ikke gør det.

Vi har udarbejdet denne kortere version for at hjælpe vores yngre brugere, men alle spillere vil finde den nyttig.

Overvågning af indhold på PSN

Vores globale team af moderatorer gennemgår anmeldelser om dårlig opførsel på PlayStation Network.

For at hjælpe os med at fjerne upassende indhold fra netværket, opfordrer SIE deres brugere til at indsende indhold, der overtræder vores adfærdskodeks. Uddannede moderatorer vil evaluere hver anmeldelse, fjerne stødende indhold og skride til handling i forhold til overtræderens konto, hvis vi mener, at en anmeldt spiller overtræder vores Vilkår for anvendelse og Brugeraftale.

I tillæg til indhold anmeldt af spillerne bruger vi også værktøjer til automatisk indholdsregistrering for at identificere bestemt skadeligt indhold, der deles på PlayStation Network. Dette kan omfatte registrering vulgært sprog og skadelige links, der overtræder vores regler for adfærd, eller brug af hash-matching-værktøjer til at anmelde potentielle matches af skadelige billeder. Disse hash-matching-værktøjer tildeler en unik digital signatur til indhold, kaldet en “hash”, og sammenligner derefter hashen med en database over kendte signaturer. Potentielle matches bliver enten censureret eller sendt til vores moderationsteam for yderligere gennemgang.

Ud over at skride til handling i forhold til en overtræders konto kan moderatorer eskalere anmeldelser til yderligere gennemgang, hvilket kan omfatte inddragelse af politiet (eller en anden passende myndighed), hvis overtrædelsen indebærer en trussel mod dit eller andres liv eller sikkerhed, eller enhver anden aktivitet, som vi mener er ulovlig.

Suspenderinger på PSN

Vores globale team af moderatorer gennemgår de anmeldelser, du sender. De gennemgår anmeldelserne nøje for at se, om en spiller har overtrådt regelsættet for adfærd, og træffer derefter passende foranstaltninger overfor vedkommendes konto.

I forbindelse med mindre forseelser vil vi måske bare sende en advarsel, men i tilfælde af mere alvorlige forseelser kan vi suspendere en spillers konto og begrænse adgangen til PlayStation Network og andre onlinetjenester, indtil suspenderingen er forbi.

Relaterede artikler om PlayStation-sikkerhed

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, du måtte have om sikkerhed på PlayStation, er dækket nedenfor. Hvis dit spørgsmål ikke er dækket her, kan du besøge vores supportside.

Få din familie sat op med deres egne konti på PlayStation Network.
Begræns spilletiden for yngre spillere på PlayStation.
Beslut, hvem der kan se din aktivitet på PlayStation Network.