Åtgärda SU-101312-8

Det går inte att hitta Blu-ray-skivenheten.

Det här felet visas när PlayStation®5-konsolen inte kan känna igen en Blu-ray-skivenhet.

Om du ser det här felet men konsolens Blu-ray-skivenhet inte har tagits bort fysiskt kan du prova följande.

1. Stäng av och koppla ur konsolen.
  2. Stäng av routern, vänta minst 5 minuter och starta sedan om routern.
  3. Anslut konsolen igen och starta den.
  4. Gå till kontrollcentret och välj Aviseringar. Markera uppdateringsfilen, tryck på OPTIONS-knappen och välj Ta bort.
  5. Gå till Inställningar > System > Systemprogramvara > Uppdatering och inställning av systemprogramvara.
    Starta om uppdateringen. Om uppdateringen misslyckas kan du gå till guiderna nedan för felsökningssteg.
  1. Försök att återställa* PS5-konsolen.
    Gå till Inställningar > System > Systemprogramvara > Återställningsalternativ > Återställ konsolen.
    *När du återställer konsolen raderas alla data som sparats i konsollagringen. Du kan inte ångra detta. Säkerhetskopiera gärna dina data innan du återställer konsolen.

Om problemet kvarstår går du till PlayStation-reparationer.