Åtgärda CE-34878-0

Ett fel har inträffat i programmet.

1. Stäng programmet, installera den senaste systemprogramvaran och speluppdateringarna och starta om systemet.
  2. Om du har uppgraderat systemets hårddiskenhet (HDD) ska du installera om den ursprungliga hårddiskenheten.
  3. Om felet inträffar igen bör du säkerhetskopiera sparade data och sedan gå till Inställningar > Initiering och välja Initiera PS4-systemet.
  4. Om felet inträffar med alla program eller så snart programmet startas kontaktar du PlayStation-supporten.