Vanliga frågor om Gran Turismo 7

Ta reda på när Gran Turismo 7 lanseras, hur du förbeställer från PlayStation™Store och vilka utgåvor som finns tillgängliga.

När lanseras Gran Turismo 7?

Gran Turismo 7 lanseras den 4 mars 2022.

Hur förbeställer jag Gran Turismo 7?

Gran Turismo 7 kan förbeställas via PlayStation Store och hos deltagande återförsäljare runtom i världen.

Kunder i USA kan också köpa spelet via direct.playstation.com.

• PlayStation®5 -konsoler och PlayStation®4-konsoler: Sök efter Gran Turismo 7 på PlayStation Store, välj sedan Gran Turismo 7 och önskad version och förbeställ spelet.
  • PlayStation Store: Sök efter Gran Turismo 7, välj Gran Turismo 7 och önskad version och förbeställ.
  • PlayStation App: Välj Store-ikonen, sök efter Gran Turismo 7, välj Gran Turismo 7 och önskad version och förbeställ.
Vilka versioner av Gran Turismo 7 finns tillgängliga?

Fysiska utgåvor: PS4 Launch Edition (endast i Nordamerika), PS5 Standard Launch Edition (endast i Nordamerika), PS4 Standard Edition, PS5 Standard Edition, 25th Anniversary Physical Special Edition.

Digitala utgåvor: PS4 Standard, PS5 Standard, 25th Anniversary Digital Deluxe Edition.

Får jag en PS5-spelskiva när jag köper Physical 25th Anniversary Special Edition?

Ja, en PS5-spelskiva medföljer med en kupong för den digitala PS4-versionen av spelet och extrainnehållet från 25th Anniversary Edition.

Kan jag spela min PlayStation 4-version på PlayStation 5-konsoler?

Ja, du kan spela PS4-versionen av Gran Turismo 7 på en PlayStation 5-konsol.

Kan jag uppgradera min PS4-version till PS5-versionen?

Spelare som köper standardversionen av Gran Turismo 7 på PS4-konsoler kan uppgradera till den digitala PS5-versionen för 110 kr. Spelare som köper PS4-versionen på skiva behöver en PS5-konsol med en skivenhet för att uppgradera till den digitala PS5-versionen. PS4-spelskivor kan inte användas på PlayStation®5 Digital Edition.

Kan jag uppgradera min Standard Edition Gran Turismo 7 till 25th Anniversary Special Edition?

Nej. Du kan uppgradera PS4 Standard Edition till PS5 Digital Standard Edition. Uppgraderingen på 110 kr ger dig inte rätt till en uppgradering till 25th Anniversary Special Edition.

Om du vill uppgradera skivbaserade PS4-spel som omfattas till digitala PS5-versioner måste du ha en PS5-konsol med skivenhet. PS4-spelskivor kan inte användas på PlayStation®5 Digital Edition.

Jag har köpt den (fysiska eller digitala) 25th Anniversary Special Edition, kan jag spela spelet på antingen en PS4-konsol eller en PS5-konsol?

Som ägare av 25th Anniversary Digital Deluxe Edition får du rätt till både PS5- och PS4-versioner.

Stålfodralet för den fysiska versionen av 25th Anniversary Edition innehåller en PS5-spelskiva och en kupong för en digital version av PS4-spelet och extrainnehåll från 25th Anniversary Edition.

Dina sparade data från Gran Turismo 7 kan överföras från PS4-konsoler till PS5-konsoler.

Kan jag spela Gran Turismo 7 på olika språk?

Ja, Gran Turismo 7 är tillgängligt på följande språk (endast undertexter):

Amerikansk engelska, arabiska, brasiliansk portugisiska, brittisk engelska, franska, förenklad kinesiska, grekiska, italienska, japanska, koreanska, mexikansk spanska, nederländska, polska, portugisiska, ryska, spanska, thailändska, tjeckiska, traditionell kinesiska, turkiska, tyska.

Vad får man för förbeställningsbonusar?
  • Paket med tre bilar: MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT Stealth Model, Porsche 917 LIVING LEGEND, Toyota Supra GT500 '97 (Castrol TOM'S).
  • 100 000 spelkrediter (CR).
  • I USA och Kanada kommer ovanstående artiklar att ingå i Launch Edition.
Hur får jag tillgång till mitt bonusmaterial?
  • Inom Nordamerika får du en kupong som lägger till paketet med tre bilar och 100 000 spelkrediter i Launch Edition.
  • I resten av världen får du en kupongkod med paketet med tre bilar och 100 000 spelkrediter när du köper spelet.
Hur länge går det att förbeställa?

Förhandsbeställningar är tillgängliga fram till spelet släpps den 4 mars 2022.

Hur kontaktar jag kundsupport?

Om du har frågor om förbeställning av Gran Turismo 7 (valfri utgåva) kan du kontakta PlayStation Support via länken nedan.