Uppgradera ett spel till PS VR2-versionen på PS5-konsoler

Uppgradera ett spel som omfattas till den digitala PlayStation®VR2-versionen på PlayStation®5-konsoler.

När du använder en PS5™-konsol kan det hända att du kan uppgradera ett skivbaserat eller digitalt spel till den digitala PS VR2-versionen av spelet. Beroende på spelet kan den här uppgraderingen ske utan extra kostnad, kräva ett köp och bara vara tillgänglig under en begränsad tid. En Internet-anslutning krävs.

Observera att vissa spel uppgraderas via en uppdatering.

Uppgradera ett digitalt spel som omfattas till den digitala PS VR2-versionen

För att uppgradera ett digitalt spel som omfattas och som du redan äger till PS VR2-versionen behöver du en PS5-konsol:

1. Logga in på ditt befintliga konto på PS5-konsolen.
  2. Leta upp spelet på PlayStation™Store, eller Sök och gå till spelhubben för PS VR2-spelet.
  3. Välj uppgraderingserbjudandet i spelhubben och granska det.
  4. Välj Ladda ned (eller köp till det rabatterade priset) för att ladda ned/köpa innehåll.
  5. När nedladdningen har slutförts kan du spela PS VR2-spelet.

Spel som lösts in som en PlayStation®Plus-förmån kan inte uppgraderas till PS VR2-versionen, om inget annat meddelas.

Uppgradera ett skivbaserat spel som omfattas till den digitala PS VR2-versionen

Om du vill uppgradera skivbaserade spel som omfattas till den digitala PS VR2-versionen måste du ha en PS5-konsol med skivenhet. Spelskivor kan inte användas med PlayStation®5 Digital Edition.

1. Logga in på ditt befintliga konto på PS5-konsolen (eller skapa ett konto).
  2. Sätt i spelskivan.
  3. Gå till spelhubben för spelet.
  4. Välj uppgraderingserbjudandet i spelhubben och granska det.
  5. Välj Ladda ned (eller köp till det rabatterade priset) för att ladda ned/köpa innehåll.
  6. När nedladdningen är slutförd kan du spela det digitala PS VR2-spelet genom att sätta i spelskivan.
    Du måste sätta i skivan varje gång du vill spela spelet.

Om du vill uppgradera en spelskiva till den digitala PS VR2-versionen måste spelskivan vara från samma land/region som ditt konto för PlayStation Network. Om du har problem med att uppgradera kan du kontrollera vilket land/region ditt konto hör till genom att titta på hemadressen i Kontohantering.