Så här åtgärdar du felkoden SU-42118-6

Det uppstod ett problem när du uppdaterade systemprogramvaran för PlayStation®4-konsolen.

Försök med följande:

1. Stäng av och koppla ur konsolen.
  2. Stäng av routern/modemet, vänta minst 5 minuter och starta sedan om routern/modemet.
  3. Anslut konsolen igen och starta om den.
  4. Välj Aviseringar i PS4™-konsolens funktionsområde, markera uppdateringsfilen, tryck på OPTIONS-knappen och välj Radera.
  5. Välj Inställningar Uppdatering av systemprogramvara

Om uppdateringen misslyckas igen kan du läsa guiderna för systemprogramvara nedan för att få mer hjälp.