SU-34914-1

Det gick inte att uppdatera.

Försök med följande steg:

1. Om systemprogramvaran inte är uppdaterad uppdaterar du den till den senaste versionen från Inställningar > Uppdatering av systemprogramvara.
  2. Om speluppdateringen misslyckas kan du kontrollera status för nedladdningen från Meddelanden. Om nedladdningen pågår väntar du tills nedladdningen är klar.
  3. Kontrollera att du har tillräckligt med lagringsutrymme i Inställningar > Lagring > Systemlagring.
    Beroende på innehållet du laddar ned kan du behöva frigöra ett lagringsutrymme som är dubbelt så stort som det innehåll du vill ladda ned. Markera onödiga data, tryck på knappen OPTIONS och välj Ta bort för att frigöra lagringsutrymme.
  4. Stäng av routern, vänta minst 5 minuter och starta sedan om.
  5. Prova att ta bort och installera om programmet. När du tar bort ett program ska du säkerhetskopiera dina sparade data från Inställningar > Hantering av sparade data i programmet > Sparade data i lagringsminnet.