CE–34305–5

Det gick inte att läsa information från hårddiskenheten.

Konsolen kan inte läsa vissa data från hårddiskenheten (HDD). Följ stegen nedan:

1. Installera den senaste systemprogramvaran genom att gå till Inställningar > Uppdatering av systemprogramvara och följa instruktionerna på skärmen.
  2. Om du har uppgraderat systemets hårddiskenhet ska du stänga av systemet, sätta i den ursprungliga hårddiskenheten och sedan försöka igen.
  3. Om felet kvarstår kan du prova med att återställa konsolen till fabriksinställningarna.
  4. Om felet kvarstår kan konsolen vara skadad och behöva service. Kontakta PlayStation-supporten.