CE-32928-4

Nedladdningen avbröts.

Ett problem kan ha uppstått under nedladdningen:

1. Kolla efter innehållet du försöker ladda ned på din PlayStation®4-konsol i Aviseringar. Om nedladdningen har fastnat markerar du den och trycker på OPTIONS-knappen och väljer Radera. Försök sedan att ladda ned programmet igen från ditt Bibliotek.
  2. Om nedladdningen misslyckas igen startar du din PS4 i felsäkert läge och utför åtgärden Bygg om databas.
  3. Om problemet kvarstår startar du PS4-konsolen i felsäkert läge. Säkerhetskopiera dina data innan du utför det här steget.