Updated 9. mars 2017

PS4: Slik vises du som frakoblet

Finn ut hvordan du veksler mellom å vises som tilkoblet eller frakoblet for venner.

 
 

Når du logger på PlayStation Network, kan vennene dine se om du er tilkoblet, og får beskjed når du logger på hvis de har valgt alternativet Når venner går online.

Hvis du ikke vil at vennene dine skal se at du er tilkoblet, kan du velge å vises som frakoblet selv om du er logget på PlayStation Network. Vennene dine ser statusen for frakoblet og får ikke beskjed når du logger på PlayStation Network, selv om de har bedt om å få beskjed om når du er tilkoblet med [Når venner går online].

Slik vises du som frakoblet:

Gå til [Profil] > [Angi online status] for å veksle mellom å vises som frakoblet eller tilkoblet.

Avataren din på hjem-skjermen på PS4 viser ikonet som vennene dine ser akkurat nå:

  • Frakoblet eller vises som frakoblet – rødt kryss
  • Tilkoblet – blå sirkel

Hvis du har aktivert alternativet [Vis som frakoblet], vil ikke statusen din endres selv om PS4-systemet er avslått, eller du logger av og på PlayStation Network igjen. Hvis du har [Vis som frakoblet] slått av, vises du bare som tilkoblet når PS4-systemet er på, og du er logget på PlayStation Network.

Merk:

  • I et spill kan det hende at du vises som tilkoblet for andre spillere.
  • Hvis du logger på PlayStation Network på en PS3, PS Vita eller PS TV, vises du som tilkoblet.
  • Når du bruker mobilprogrammer fra PlayStation, vises du med et ikon som viser at du ikke er tilkoblet konsollen:
    • Hvis du ønsker å vises som fullstendig frakoblet, kan du skjule ikonet som viser at du ikke er tilkoblet konsollen, ved å gå til [Innstillinger] > [PlayStation Network/Kontoadministrasjon] > [Personverninnstillinger] > [Administrere vennelisten din og meldingene dine] på PS4-systemet.