Problem med bild eller ljud på PlayStation®5-konsoler

Ta reda på hur du löser problem med ljud och bild på PS5™-konsoler.

Felsökningssteg för problem med bild och ljud på PS5™-konsoler

Om du har ljudproblem som uppstod efter en tidigare uppdatering av systemprogramvaran, uppdaterar du till den senaste systemprogramvaran för konsolen.

1. Anslut konsolen direkt till tv:ns HDMI-port. Om du tar bort alla andra ljud- eller bildenheter kan det lösa problem med bild eller ljud.
  2. Kontrollera att tv:n är ansluten via rätt port.
  3. Prova med att använda en annan HDMI-kabel.
  4. Prova med att använda en annan tv-ingång och HDMI-port.

Om du fortfarande har problem går du in på Fix and Replace.

Har du problem med PS5-konsolens 3D-ljud?

PS5-funktionen för 3D-ljud stöds för närvarande bara för hörlurar.