PS5: HDMI-porten fungerar inte

Om du har problem med en HDMI-port på PS5 följer du de här felsökningsstegen.

1. Kontrollera att tv:n  är inställd på rätt kanal för visning av PS5™-konsolens signal.

2. Koppla bort HDMI-kabeln från konsolen och anslut den till en annan HDMI-kompatibel enhet som du har hemma, t.ex. en bärbar dator som är ansluten till tv:n eller en dvd-spelare.

3. Försök att ansluta HDMI-kabeln till din PS5 igen och se till att anslutningen är säker.

Om du fortfarande har problem går du in på Fix and Replace.