Så här anpassar du ljudinställningarna för trådlösa PULSE Explore-öronsnäckor

Läs om hur du ändrar ljudinställningarna och kontrollerar volymen och mikrofonen på trådlösa PULSE Explore™-öronsnäckor.

Ändra ljudinställningar för trådlösa PULSE Explore-öronsnäckor

Du kan justera equalizern, medhörningsvolymen, 3D-ljudet och mycket mer för att få de trådlösa öronsnäckorna att låta som du vill. Du måste använda PlayStation®5-konsolen för att ändra ljudinställningarna för dina öronsnäckor.

• Inställningarna för equalizer och medhörningsvolym lagras på öronsnäckorna när du har konfigurerat dem via PS5®-konsolen. Om du ansluter dem till andra enheter behåller öronsnäckorna samma inställningar.

Så här justerar du PlayStation Link-volymen i dina trådlösa PULSE Explore-öronsnäckor

Båda öronsnäckorna har en volymknapp upptill. Använd någon av knapparna för att höja eller sänka PlayStation Link™-volymen.

Med hjälp av den taktila punkten på volymknappens ”+”-sida kan du justera volymen utan att ta ur öronsnäckan.

Du kan även justera volymen från PS5-konsolen med hjälp av ljudkontrollerna i kontrollcentret.

• Volymknappen kontrollerar endast PS Link-ljudet från din konsol eller Windows-/macOS-dator. När du ansluter öronsnäckorna till en Bluetooth-enhet måste du styra volymen från den. När du lyssnar på två ljudkällor samtidigt från både PS Link- och Bluetooth-enheter reglerar volymknappen bara PS Link-ljudet.

Använda mikrofonen på trådlösa PULSE Explore-öronsnäckor

Båda öronsnäckorna har en mikrofon upptill, som du kan använda till att göra saker som att röstchatta.

Om du snabbt vill stänga av mikrofonerna på öronsnäckorna trycker du på knappen för att stänga av ljudet på din trådlösa DualSense™- eller DualSense Edge™-handkontroll.

• Du kan använda kontrollerna under Ljud i Kontrollcenter till att justera mikrofoninställningarna.

Så här öppnar du ljudkontrollerna för dina trådlösa PULSE Explore-öronsnäckor

För att använda genvägen till ljudkontroller i kontrollcentret trycker du snabbt tre gånger på PlayStation Link-knappen på en av öronsnäckorna.