Ändra inställningarna för PlayStation Link-enheter

Läs om hur du ändrar inställningarna för trådlösa PULSE Elite™-headset och trådlösa PULSE Explore™-öronsnäckor på PlayStation®5-konsoler.

1. Från hemskärmen går du till Inställningar > Tillbehör
  2. Välj Headset för att kontrollera eller ändra dina ljudinställningar:

Enhetsprogramvaruversion
Kontrollera aktuell version för enheten.

Redigera enhetens namn
Ange ett valfritt namn för din enhet. Du kan ändra det senare.

Återställ din PS Link-enhet
Återställ alla inställningar för enheten, som in- och utdatainställningar för ljud.
Enheten kopplas inte ifrån från PS5-konsolen.

Program med öppen källkod (PS Link-enhet)
Kontrollera programvarulicensen för program med öppen källkod.

• De här inställningarna visas endast för den användare enheten är tilldelad till.

Uppdatera enhetsprogramvara för PlayStation Link-enheter

Se till att systemprogramvaran för PS5-konsolen och enhetsprogramvaran för dina PS Link-enheter alltid är uppdaterade till den senaste versionen. När det kommer en ny uppdatering följer du instruktionerna på skärmen.