Sätta på dig och justera PS VR2-headsetet

Läs om hur du använder ditt PlayStation®VR2-headset och vilka justeringar du kan göra för att förbättra komforten och bildkvaliteten.

Sätta på dig PS VR2-headsetet

Kontrollera att linserna på headsetet är rena innan du sätter på dig det.

1. Tryck på justeringsknappen för visiret och dra ut visiret helt.
  2. Tryck på utlösningsknappen för pannbandet på baksidan av headsetet. Håll in knappen medan du drar pannbandet bakåt och dra det över huvudet så att det får plats över den nedre delen av bakhuvudet.
  3. Vrid justeringsratten för pannbandet medurs för att dra åt det och låsa fast det på plats. Om du vill lossa pannbandet trycker du på utlösningsknappen för pannbandet.
  4. Tryck på justeringsknappen för visiret och tryck visiret närmare ansiktet.
  5. Använd justeringsratten för linserna till att justera avståndet mellan linserna.
  • Du kan ha på dig dina glasögon när du använder VR-headsetet.
  • Brännvidden för PS VR2 är cirka 2 m.
  • Du kan justera visiret mellan 59 och 72 mm.

Tips för att justera PS VR2-headsetets position

• Sätt på dig headsetet och sätt en hand på baksidan av pannbandet och den andra på visiret för att justera visirets position.
  • Placera pannbandet nära öronen.
  • Headsetet är inte stabilt om det sitter för högt upp på huvudet.
  • Flytta på håret så att det inte täcker linserna.

Justera sikten för PS VR2-headset

1. Tryck på PS-knappen för att öppna Kontrollcenter och välj kortet PlayStation VR2.
  1. Välj Justera sikten och följ instruktionerna på skärmen för att justera sikten.
  • Justera pannbandet och visiret genom att flytta dem uppåt, nedåt, åt vänster och åt höger tills du har hittat den bästa positionen.
  • Använd justeringsknappen för visiret till att justera visirets position. Om visiret är för långt bort från pannan kan det uppstå problem.
  • Använd justeringsratten för linserna till att justera avståndet mellan linserna.
  • När du hittar det bästa läget drar du åt pannbandet genom att vrida på justeringsratten för det för att låsa positionen.