Så här återställer du licenser på PlayStation

Återställer licenser på PS5™- och PS4™-konsoler

Ta reda på hur du återställer Playstation™Store-licenser på din PlayStation-konsol.

När ska jag återställa PlayStation Store-licenser?

Återställning av licenser kan vara ett bra första steg om du upplever följande problem:

• Ett spel har en hänglåsikon.
  • Du kan inte hitta ett spel eller ett tillägg.
  • Ett spel kraschar.
  • Problem kopplade till livehändelser.
  • Du kan inte handla på PlayStation™Store.

Så här återställer du PlayStation Store-licenser

Återställning av licenser påverkar inte dina data.

1. Gå till Inställningar > Användare och konton > Övrigt > Återställ licenser
  2. Välj Återställ och vänta på att åtgärden slutförts. Försök sedan att komma åt innehållet igen.
  1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Återställa licenser.
  2. Välj Återställ och vänta på att åtgärden slutförts. Försök sedan att komma åt innehållet igen.

Har du fortfarande spelproblem?

Prova att aktivera PS5-konsoldelning och offlinespel eller aktivera din PlayStation 4-konsol som din primära PS4. Du kan också hitta ytterligare felsökningssteg genom att besöka guiderna nedan.