Återställa licenser på PlayStation®4 och PlayStation®5

Ta reda på hur du återställer Playstation™Store-licenser på ditt PlayStation-system.

När ska jag återställa PlayStation Store-licenser?

Att återställa licenser kan hjälpa dig om du inte kan komma åt digitala köp som spel, tillägg, förbrukningsföremål i spel och virtuell valuta.

Återställa PlayStation Store-licenser

1. Gå till Inställningar > Användare och konton > Övrigt > Återställa licenser
  2. Välj Återställ och vänta på att åtgärden slutförts. Försök sedan att komma åt innehållet igen.
  1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Återställa licenser.
  2. Välj Återställ och vänta på att åtgärden slutförts. Försök sedan att komma åt innehållet igen.

Om du fortfarande har problem kontrollerar du att du har aktiverat konsoldelning och offlinespel på PS5 eller aktiverat ditt PlayStation 4-system som din primära PS4.